marți, 3 iunie 2008

Băsescu, reîncarnarea lui Stalin!
Am asistat la intervenţia halucinantă a lui Traian Băsescu, jegul moral din fruntea României, pe Realitatea TV, televiziunea lui de casă, cu sentimentul că am în faţa ochilor reîncarnarea lui Stalin!
Fraza asta ar trebui să facă din el un ciumat: "Copiii stafiilor sunt cei mai răi şi Oprescu trăieşte în casă cu o stafie”. România este o democraţie, bună-rea, nu are importanţă. Aşa ceva nu poate fi acceptat într-o democraţie! Indiferent ce-ar fi făcut tatăl lui Oprescu în comunism, nu Băsescu are îndreptăţirea morală să-l judece! Şi nici să-l jertfească pe altarul intereselor lui politice. Pentru că şi el e o stafie a trecutului, şi o naţiune întreagă stă în casă cu el! Cu reîncarnarea lui Stalin, chintesenţa bolşevismului cinic şi violent, care a călcat pe cadavre pentru a se menţine la putere.
Traian Băsescu a ajuns un cadavru viu! Pute!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-i doresc fetei lui Basescu ca un viitor sef de stat al Romaniei sa faca o afirmatie asemanatoare despre ea si tatal sau.

Gretos personaj au ales romanii Presedinte!

Anonim spunea...

Arhiva transmite:
19 mai 2000
Basescu se crede buricul Bucurestilor
Pe culoarele unui post de radio din Bucuresti s-au întâlnit, zilele trecute, Traian Basescu si Mihail Erbasu, ambii candidati la functia de primar general al Capitalei. Si de aceasta data, democratul de la Transporturi si-a pastrat acelasi limbaj marinaresc. Dupa ce s-au îmbratisat, ei cunoscându-se de multa vreme, Basescu si Erbasu au stat la taclale pret de câteva minute. Când Erbasu l-a întrebat pe Basescu care îi este parerea despre ceilalti candidati pentru Bucuresti, democratul a raspuns sec: "Toti sunt niste tâmpiti, incapabili sa conduca aceasta cetate. Doar eu pot". Candidatul ApR a ramas pentru început masca. Dupa care Erbasu l-a batut pe umar, spunându-i sa repete, în calitate de candidat, de câte ori se culca, zicala: "În acest oras de tâmpiti, eu sunt cel dintâi". S-au despartit zâmbitori.

Anonim spunea...

Arhiva bis:
5 mai 2000
Basescu a facut-o lata la Ploiesti
În fata adunarii festive de lansare a candidatilor Partidului Democrat pentru alegerile locale în judetul Prahova, Traian Basescu, reprezentantul de la centru, a tinut un veritabil panegiric pentru presedintele Consiliului Judetean, considerat de mai-marele venit din Bucuresti candidatul pentru Primaria Ploiestilor. Asa ca, dai si dai cu lauda, cu meritele în administratia locala, cu raiul care va fi în Ploiesti dupa alegerea sa. Numai ca presedintele Consiliului Judetean nu este candidatul PD pentru Primarie. Jenat, acesta s-a ridicat în picioare si l-a atentionat pe Basescu asupra confuziei. În hohotele salii, Traian Basescu a cârmit-o marinareste, spunând ca si presedintele Consiliului Judetean ar putea fi un bun primar. Pe scurt, l-a laudat si pe adevaratul candidat, dar nimeni n-a mai ascultat nimic. Gurile rele din PD Prahova spun ca Basescu era trotilat bine

Anonim spunea...

Mulţumiri! Apreciem contribuţia! Face bine şi la memorie, şi la morală!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...