vineri, 27 iunie 2008

Puterea banului
Făt Chelios de la Cotroceni arucă buzduganul indignării în curtea Parlamentului şi cere sesiune specială pentru a-i da pe mâna justiţiei pe Mitrea şi pe Năstase. Dar nu l-am auzit să scoată o vorbă despre performanţeler aceleiaşi justiţii în cazul Sile Pietroi, bolovan pe care unii îl leagă de gâtul lui Liviu Negoiţă, primarele de la trei. Sau în cazul legăturilor de notorietate între Răzvan Murgeanu şi lumea interlopă.
Dar poate cele scandaloase lucruri în legătură cu justiţia sunt încălcările legii comise de copii de bani gata, Poponeţi plini de succesuri, care înseamnă morţi şi răniţi în accidente de circulaţie, trafic şi consum de droguri, prostituţie, toate muşamalizate pe bandă rulantă.
Aţi mai auzit ceva despre accidentul fiului vitreg al Elenei Udrea, care a omorât doi oameni pe DN1? Banii Cocoşului şi influenţa politică a Fecioarei din Pleşcoi rezolvă lucrurile!

Acum avem un nou tembel de bani gata, care făcea curse pe Dorobanţi, conducând o maşină de sute de mii de euro. A lovit o maşină în care se aflau două tinere, pe care le-a băgat în spital. Spital la care s-au prezentat mama şi cei doi avocaţi ai familiei domnişorului, să muşamalizeze lucrurile. Inclusiv prin scurtarea duratei de spitalizare pentru victime!

Şi cine sunt părinţii ipochimenului? Plapcianu tatăl se ocupă şi cu afaceri cu alcool. Ai spus alcool, ai spus evaziune fiscală. Ai spus evaziune fiscală, ai spus prietenie cu mai marii din Poliţie. Aşa se face că alţi copii, de chestor de poliţie, sunt acum copii de vilă gata. Dată de Plapcianu tatăl progeniturilor chestorului Sorescu!

Despre toate astea Băsescu nu suflă un cuvânt. Poate unde fata lui plină de succesuri conduce şi ea un Range Rover Sport care bate şi el suta de mii de euro, cumpărat din bani veniţi de nu se ştie unde! Ăsta e cu adevărat sistemul ticăloşit, şi el produce monştri, care se află la adăpostul puterii banului! Şi de acest sistem ticăloşit Traian Băsescu nu se va atinge niciodată! Prietenii ştiu de ce!

8 comentarii:

Anonim spunea...

O fi timidutz Comandantul si d-aia...?!?

Anonim spunea...

Moshule, e timiditate selectivă, ca şi memoria lui! Dar vine o vreme când trebuie să "editezi" operele complete! În faţa completului!

Anonim spunea...

Odată cu creşterea preţurilor la bunurile de strictă necesitate eu cred că se va umfla şi sfânta indignare în naţia asta belită şi călcată cu maşinile de tot felul de şmecheri. Şi cum am prins ceva curaj în '89 şi ştim cam cum se face... Nu cred c-or avea curaj să iasă să ne calce cu Roverul...
P.S. Nu puteţi scoate literele de la moderare, că mă enervează de fiecare dată când vreau să comentez şi trebuie să le transcriu?...

Anonim spunea...

Gabriele, creşterea neliniştii sociale este o realitate. Cum o realitate este şi faptul că o explozie este greu de închipuit acum. Există supape de siguranţă: alegerile, aşa cretine şi lipsite de alegere cum sunt, emigraţia, blogul...
Dacă te referi la obligaţia de a scrie numele de fiecare dată când postezi, nu ştiu dacă blogspot memorează identitatea ta, pentru a nu mai scrie de fiecare dată. Am încercat şi eu, dar n-am reuşit. Mai caut...

Anonim spunea...

Frustrare. Ăsta este sentimentul pe care îl trăiesc de câte ori citesc articole de genul celui pe care l-aţi scris Dvs. astăzi (se întâmplă foarte des )
Cred că emigrarea este într-adevăr una dintre soluţii. Cu votul ne-am lămurit. Îmi venea să urlu acum vreo 10 minute când l-am văzut pe noul viceprimar de la MISA Robert Ionescu. grrrrrrr

Anonim spunea...

Pai e bine daca e de la MISA, ca si-asa au nevoie baietii de niste amaroli, dupa cat de destoinic stiu a folosi tiriplicul.

Anonim spunea...

Desmond şi alandra, totul e să nu ne propună ca soluţie la problema aprovizionării cu apă a oraşului urino-terapia, că de spiralat spiralăm şi singuri în căutarea unui loc de parcare!

Anonim spunea...

Tot solutii "mioritice" pe aici: emigrare, vot canci etc.
Adica ei isi fac de cap si noi inghitim "democratic".
Despre pedeapsa cu moartea nici nu poate fi vorba!
ruxi

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...