joi, 10 septembrie 2009

Un calcul greşit

Traian Băsescu şi-a greşit grav calculele, atunci când s-a dus azi la şedinţa CSM, să le fută muma-n cur şi lor, după ce aseară a tăvălit-o pe madam Kovesi. Socoteala lui a fost de genul "venit, înjurat, plecat" . Doar că n-a luat în calcul reacţia magistraţilor, cărora li se cam fâlfâie de toţi şi de toate, ei având un regim special în sistemul puterilor în stat. Şi apoi, cât e de inteligent să întărâţi un câine căruia tocmai i-ai luat osul de sub nas?
Ei bine, de data asta magistraţii n-au mai tăcut şi i-au spus de la obraz tot ce aveau de spus. Destul de politicos(poate chiar prea politicos, după gustul meu, dar eu sunt într-o fază extrem de radicală!), dar ferm. Şi Băsescu n-a mai putut ieşi din clinci cu obişnuitele sale glume tembele.
O fi înţeles ceva din ceea ce i s-a întâmplat astăzi? Am serioase îndoieli că răspunsul poate fi afirmativ. Sper că măcat un lucru a înţeles: şi-a mai făcut un duşman. Unul care contează, inclusiv în procesul electoral. David s-a luptat cu un singur Goliat. Gând te lupţi cu mai mulţi în acelaşi timp, invariabil o iei peste bot. Cam spre aşa ceva se îndreaptă Băsescu. care a lipsit de la ora în care s-au predat proverbele românilor. Unul spune că ulciorul nu merge de prea multe ori la apă. Aviz şi sfătuitorilor lui în campanie.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bravo Base, macar daca am avea noi un asemenea Presedinte :)
Noapte buna, viviana

Stânga de modă veche.

Sunt un om cu ferme convingeri de stânga. Lucru de ocară în lumea asta de rahat, care a luat-o razna! Stânga înseamnă în primul preocupar...