joi, 10 septembrie 2009

Un calcul greşit

Traian Băsescu şi-a greşit grav calculele, atunci când s-a dus azi la şedinţa CSM, să le fută muma-n cur şi lor, după ce aseară a tăvălit-o pe madam Kovesi. Socoteala lui a fost de genul "venit, înjurat, plecat" . Doar că n-a luat în calcul reacţia magistraţilor, cărora li se cam fâlfâie de toţi şi de toate, ei având un regim special în sistemul puterilor în stat. Şi apoi, cât e de inteligent să întărâţi un câine căruia tocmai i-ai luat osul de sub nas?
Ei bine, de data asta magistraţii n-au mai tăcut şi i-au spus de la obraz tot ce aveau de spus. Destul de politicos(poate chiar prea politicos, după gustul meu, dar eu sunt într-o fază extrem de radicală!), dar ferm. Şi Băsescu n-a mai putut ieşi din clinci cu obişnuitele sale glume tembele.
O fi înţeles ceva din ceea ce i s-a întâmplat astăzi? Am serioase îndoieli că răspunsul poate fi afirmativ. Sper că măcat un lucru a înţeles: şi-a mai făcut un duşman. Unul care contează, inclusiv în procesul electoral. David s-a luptat cu un singur Goliat. Gând te lupţi cu mai mulţi în acelaşi timp, invariabil o iei peste bot. Cam spre aşa ceva se îndreaptă Băsescu. care a lipsit de la ora în care s-au predat proverbele românilor. Unul spune că ulciorul nu merge de prea multe ori la apă. Aviz şi sfătuitorilor lui în campanie.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bravo Base, macar daca am avea noi un asemenea Presedinte :)
Noapte buna, viviana

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...