marți, 29 septembrie 2009

Să vină extratereştrii!

Portretul noului ministru de interne
Traian Băsescu s-a cretinizat total! Aşa zisele lui soluţii dovedesc un singur lucru: că n-are nimic de propus, că a fost pus cu spatele la zid de propria lui prostie, de iluzia că poate face şi desface orice. Cum poţi să ceri numirea unui independent, sau a unui politician din opoziţie, când ştii că nu se poate aşa ceva! Mai bine cerea un ministru extraterestru!
Guvernul ăsta este un guvern politic. Atunci? De unde ideea că poate propune orice, şi lumea trebuie să înghită pe nemestecate tâmpeniile lui?
De fapt, visul lui Băsescu este partidul unic. Sistemul politic cu partid unic este singurul pe care îl cunoaşte cu adevărat şi îl înţelege. Restul sunt vorbe! Iar "soluţiile" sunt, cel puţin din punctul meu de vedere, voit inacceptabile. Teatru de prostă calitate, ca să se scoată din rahatul în care a intrat.
PS: discursul lui a fost ipocrit până la greaţă. Ca şi timpul pe care şi l-a acordat până la semnarea decretului. Iar această amânare, dar mai ales criticile aduse PDL, dovedesc laşitate. Boc cel Mic şi Tâmp nu se duce nici să se cace fără aporobarea lui, şi acum se apuca din senin să-l dea afară pe Dan Nica? N-om fi fiind toţi tâmpiţi, să credem minciuna asta!
Ca de obicei, a acţionat la primul impuls, convins că PSD nu va îndrăzni să-l înfrunte. Uite că a îndrăznit! Şi l-a pus în defensivă. Iar acum nu are bărbăţia să îşi asume eşecul şi dă vina pe Boc şi pe Geoană.
Are să urmeze o perioadă foarte urâtă, care va îndepărta şi mai mult lumea de urna de vot. Şi praful se va alege de democraţie, dacă nebunul ăsta mai stă cinci ani la Cotroceni!
PPS: mă aşteptam ca Boc să spună dracului şi el ceva! N-a scos un diftong, parcă nici nu a existat în aşa-zisa negociere de la Cotroceni. Pentru el a vorbit Traian Băsescu. Care, evocând cele două "soluţii", i-a redus marja de negociere la zero. E o dovadă în plus a faptului că Boc este doar o marionetă, dotată cu personalitatea şi carisma unui rahat în ploaie! Ăstuia Băsescu a reuşit să-i închidă gura!

4 comentarii:

Mordechai spunea...

Există un "independent" şi la justiţie. Nu asta e problema. Discutând despre subiectul ăsta înseamnă să-l luăm în serios pe beţiv. Portofoliul aparţine PSD şi doar pesedeii pot decide dacă pun independent, budist sau vegetarian.
Dar luându-l în serios pe beţivan ne îndepărtăm de adevăratul subiect şi aşa iar îi iese diversiunea.
Deci afirmaţia lui Nica legată de autobuze este corectă sau ba? Asta e adevărata problemă.

Constantin Gheorghe spunea...

Cred că este corectă. Va fi o rezervă de voturi pe roţi pentru Traian Băsescu. Aşa îşi mobilizează votanţii: le oferă excursii gratuit. Şi nu este vorba de vot multiplu. Treaba a fost verificată cu excursiile organizate de miss Camera Deputaţilor pentru prahoveni.

Shadow spunea...

Dle Gheorghe
off topic.

S-a mai sinucis unul la France Telecom ca stiu ca va interesa subiectul.

Anonim spunea...

Am votat la absolut toate alegerile organizate in "libertate".
Uneori mi-am impartit votul, alteori nu, dar de obicei am votat cu inima.
Si apoi am simtit dezamagire mereu.
In noiembrie votez cu capul, si sper sa fie si altii ca mine.
Si mai sper sa fim suficient de multi.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...