luni, 21 septembrie 2009

Suveranitatea, în concediu fără plată!

Cretinismul unora dintre aşa-zisele "organizaţii ale societăţii civile" atinge cote inimaginabile! Una dintre cele mai penibile, mai ridicole şi mai lipsite de bun simţ "oficine civice" este Institutul pentru Politici Publice, vaşnic apărător al consumului moderat de hârtie igenică în budele Parlamentului. Ultima lor năzbâtie? Cer parlamentarilor să-şi ia concediu fără plată în noiembrie! Ceea ce este o imbecilitate fără seamăn! Pentru că, indiferent ce cred boii ăştia, un parlamentar nu este un banal conţopist, pe care să-l poţi trimite acasă când vrea pula şefului sau pe care să-l pui să lucreze de la nouă la cinci, cu fişă de pontaj şi ceas!
Dacă dobitocii ăştia citeau şi înţelegeau Constituţia, vedeau că este o imposibilitate cererea lor: "Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum...În exercitarea mandatului, deputaţii şi senatorii sunt în serviciul poporului." Suveranitatea unei naţiuni nu-şi ia concediu fără plată, bă cururilor! Se exercită permanent! Vacanţa parlamentară este o convenţie. Mandatul parlamentarului nu intră în vacanţă! Şi nici în concediu fără plată!
De unde apar toţi apucaţii ăştia, băi frate? Care fac programul Parlamentului, decid ei în locul celor mandataţi s-o facă. Ce legitimitate au? Nu-mi aduc aminte să fi votat pentru vreunul dintre şefii IPP. Nu-mi aduc aminte să le fi dat lor dreptul să exercite suveranitatea în numele meu. Atunci de ce dracu mai avem alegeri, democraţie reprezentativă, Parlament? Ca să vină nişte cretini să vorbească în numele meu şi să ceară Parlamentului, fără niciun drept, tot felul de tâmpenii? Păi atunci, de ce nu? Decât o aşa democraţie, în care totul este întors cu curu'n sus , mai bine o dictatură sănătoasă! Măcar atunci ştim pe cine trimitem, mai devreme sau mai târziu, în faţa plutonului de execuţie. Aşa, nimeni nu răspunde de nimic!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...