luni, 21 septembrie 2009

Rectificare

Nu cred că, după accidentul feroviar de azi-noapte, de lângă Craiova, ce-i lipsesc lui Berceanu sunt penele pentru târtiţă. Nu e cazul să încercăm cu nişte cătuşe? Nu de alta, dar de când a revenit la Ministerul Transporturilot, o ţine tot într-un scandal cu ceferiştii, pe care când îi dă afară, când nu-i dă, când le dă, când nu le dă salariile. De fapt, am din ce în ce mai acut convingerea că se încearcă vânzarea pe nimic a CFR, călători şi marfă. Şi pe deasupra statul trebuie să facă disponibilizările în locul noilor patroni. Aşa că trecem la "Donaţi o pereche de cătuşe pentru ministrul transporurilor!" Pot fi şi de fiţe, numai cătuşe să fie!
PS: ce convenabil! După duşmanii poporului, care aruncă cu noroi(cacofonie căutată!), acum scuzele regimului Băsescu îşi lărgesc baza de recrutare: intră în scenă sabotorii! Care au deşurubat neşte buloane, să-i facă pocinogul lui Berceanu!
Păi, băi ameţiţilor! Dacă a apărut lupta de partizani, e groasă! Nu vă daţi voi demisia?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Este groasa rau !
Chiar daca este actul unui fost sau actual angajat, faptul ca disperarea atinge astfel de cote este cumplit. Probabil ca sunt si oameni care nu se mai multumesc sa se spanzure in beci, de unii singuri, someri, umiliti, frustrati si lasati fara perspectiva de viitor, si se gandesc sa procedeze altfel. Nu stiu de ce, ma tem ca este doar inceputul.
R.L.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...