marți, 13 martie 2012

Un festival al aroganţei



Avem un premier-beton: la teorie, şi la aroganţă! Mai ales la aroganţă! AN este copil de ţâţă pe lângă Muţunache! Toată discuţia de până acum cu Gâdea a fost un festival al aroganţei unui individ pe care NIMIC nu-l recomandă pentru postul de premier. Este o "cadână" de serai: mereu a fost beneficiarul unei conjuncturi, mereu a profitat de cineva sau de ceva. Sigur, e mânat de o ambiţie ieşită din comun. Dar dincolo de astea, nu are nicio dată pentru a fi primul ministru al unei ţări aflată pe marginea falimentului: nu are susţinere politică, este perceput ca fiind marioneta lui băsescu, un om profund detestat şi aflat în criză de legitimitate, este supus permanent şantajelor membrilor coaliţiei, şi, ce-i mai grav, nu are un plan, un proiect pentru România. Dar lui îi este suficientă propria-i aroganţă! 

După seara asta, nu cred că avem ce spera de la Muţunache! Ăsta enorocul nostru: veşnic rupt în cur!

PS: eu, unul, aş fi început prin a-l întreba" "Ce anume, din tot parcursul dumneavoastră de până acum, v-a îndreptăţit să credeţi că puteţi exercita demnitatea de prim ministru"?  Cred că discuţia ar fi fost mult mai interesantă

4 comentarii:

Luigi spunea...

Incapatanat si steril - asta e Ungureanu.

Este un alt produs al 'serviciilor' bun pentru manipularea unei societati emotionale si nematurizate.

Teoretician, pedelist cu fatza umana, viitoare laba trista.

Pierdere de vreme.

cristi spunea...

Ştiam de unde vine, cine l-a pus şi ce guvern are, deci n-am sperat nimic de la Muţunache. În schimb încep să am speranţe mai mari de la opoziţie. MRU a fost în mod clar programat să se afişeze drept un "altfel de politician": rezonabil, dispus la dialog, european, cultivat, civilizat, competent etc. Nu ca ăştia care de 20 de ani fură şi fac prostii. Nu zic că aşa e, doar că aşa era imaginea care se vroia să-i fie creată. Doar că, după ce s-au consultat, liderii USL l-au trimis pe Ponta în parlament, care a ţinut acel celebru discurs rezonabil, european, civilizat etc. Şi cu asta au confiscat jucărica lui Băsescu. Umilitul şi ai lui au rămas singurii mârlani jegoşi de pe scena politică, uslaşii sunt civilizaţi şi democratici dar până acum au trebuit să răspundă pedeleprelor. MRU singur chiar nu contează.

Poate că mă autoamăgesc, dar dacă nu atunci avem speranţe şi USL chiar l-a umilit pe Băsescu. Mihai Gâdea pare să fi înţeles acelaşi lucru: că trebuie să-l trateze cu mănuşi pe MRU chiar dacă asta o să-l facă să pară slab, fiindcă astfel loveşte indirect în Băsescu şi PDL. Opoziţia politică şi mediatică se foloseşte din plin de MRU.

asybaris spunea...

Mihai Gadea l-a tratat cu manusi pe MRU? Gadea era in corzi, a fost el cel umilit in direct chiar la menajeria stapanului. A fost evident pentru toata lumea ca Gadea nu i-a putut face fata pe nici un plan lui MRU care i-a castigat fiecare minge, pe terenul sau. Scoala de la Secu e mai tare decat cea de la teologie penticostala. Au fost momente de panica pt Gadea. Asta referitor la discutia de aseara.
Referitor la MRU, el este ce s-a dorit sa fie: un securist tanar, destept, cultivat, imperturbabil si ambitios si cred ca va fi o prezenta in urmatorii ani. Posibil sa fie un nou Putin pentru un Eltin batran si pe final de mandat.

ANONIMUS spunea...

Daca Dl.Badea vorbea cu Prim Ministrul,pleca plangand.Dl Ungureanu n-a raspuns nimic la intrebari ci a vorbit mult fara sa spuna nimic.Vorbeste prost tern si soporitic de cazi jos din fotoliu.
Mie nu mi se pare ca ar fi in primejdie sa fie primit in MENSA.De cand e Prim Ministru l-am auzit facand o gramada de greseli,confuzii,etc... din care logica ne fiind partea lui tare.Este copia lui Basescu din "servicii"usor lustruit.Ca si CIA a dat exemple de "inteligenta" de te intrebai daca dece nu au facut un test de IQ-u inainte."Bizonul" nationale e la fel de inteligent ca si "srvicilii"poti fi sigur.Ca n-au facut o explozie de inteligenta din "securitatea"in fii lor.Daca urmaresti pe jandarmi,poti sa tragi concluzia la restul serviciilor".Jalnic.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...