marți, 27 martie 2012

Nu aşa!



Nu aşa, bă, băieţi! Nu aşa! Sorin Frunzăverde NU trebuie să candideze pentru USL, din partea PNL, la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin. NU! Derbedeul ăsta trebuie să dea cu "subsemnatul" la DNA şi să înfunde puşcăria! USL să nu devină adăpostul politicienilor de pripas ai portocaliiilor! 

Parcă useliştii tunau şi fulgerau împotriva traseismului politic. Şi acum ce fac? Îl primesc pe Frunzăverde? Nu se poate! Nu aşa! Golanilor!

PS: azi a demisionat şi primarul Slatinei, Darius Vâlcov. Pe ăsta îl ardea tare la suflet, pentru că a pierdut cu ocazia asta şi mandatul. Ce se întâmplă? Se destramă PDL? Sau se pune presiune pe boc, pentru a demisiona? 

Un comentariu:

cristi spunea...

Obiectivul principal al nostru, a naţiunii române, este acum demolarea regimului Băsescu. Dacă se poate cât mai repede, fiindcă altfel băsiştii vor avea timp să facă prea multe stricăciuni. Dacă mişcarea asta este un bulgăre de zăpadă care să crească suficient ca să blocheze marile matrapazlâcuri pregătite de băsişti atunci compromisul se justifică. Iar dacă îl aduc rapid pe matroz în faţa poporului la un referendum de demitere atunci sunt gata să accept compromisuri mult mai urâte decât Frunzăverde. Ce mişto ar arăta ochii plânşi ai ticălosului... să-l aud implorând în campanie... să-l văd negru de furie şi neputinţă când se anunţă rezultatele... momente nepreţuite.

Cât de urâte pot fi compromisurile alea? Păi se pare că vorbim de supravieţuire aici, de însăşi existenţa României. Aşa că nimic nu e prea mult, cu condiţia să ducă la anihilarea regimului. Nimic.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...