miercuri, 29 februarie 2012

Cum îi sucesc gâtul imbecilului?



Prieteni, am o problemă. E un dobitoc(toacă?), care şi-a făcut un blog, "Martor ocular" îi zice, unde se lăfăie postările mele. Fără indicarea sursei, fără nimic! Pur şi simplu le postează, ca fiind ale lui! Mulţumesc celei care mi-a semnalat nemernicia!

Înţeleg să permit prietenilor preluarea materialelor care îi interesează. Dar nu înţeleg ca un bou să câştige bani de pe urma muncii mele! Dacă doream, puneam eu anunţuri şi publicitate pe blog. Dar nu vreau! Dar nici nu vreau să hrănesc nişte paraziţi! Deci: cum îi sucesc gâtul imbecilului? Orice sugestie este bine-venită!

12 comentarii:

traian spunea...

Vezi pe ce platforma e : wordpress, blogspot si reclami la aia cu detalii
Daca are domeniu propriu dai mail la hosting si-i ameninti cu legea drepturilor de autor

Anonim spunea...

http://trenduri.blogspot.com/2011/07/despre-copyright-si-bun-simt.html

Poate te ajuta...

Dumitru spunea...

Introduceti un script de blocare click dreapta al mousului (copiere) in HTML-ul blogului. Daca tot mai doreste sa va foloseasca postarile macar sa le copieze cuvant cu cuvant.

Anonim spunea...

Trebuie sa ai o pozitie consecventa. Nu inteleg de ce nu vrei sa-l ajuti si pe sarmanul tau concetatean, daca el e in dificultati temporare acum, daca nu poate sa scrie singur, daca e in somaj ideatic, de ce nu-l lasi si pe el sa se indestuleze din posturile tale? Unde e redistributia, de ce doresti sa-ti pastrezi posturile numai pentru tine?

Nu ti-e rusine?! Tu ai mii de posturi aici, daca ia si el cateva sute tu nici nu simti, tot cu mii de posturi ramai. Unde e solidaritatea sociala pe care in lauzi in fiecare articol?!

Ai draku bogatani ce sunteti, nu va mai ajunge!! Tot sa jupuiti pielea de pe noi, saracimea!!

Ar trebui sa vina statul, Gheorghe, sa-ti impoziteze articolele de pe blog cu minim 40%, ba ce zic eu, cu 75%, cum vor socialistii din Franta, sa ti le ia si sa le dea la cei care nu au articole pe blogurile lor.

Unde mai pui ca tu, de fapt, esti o capusa conectata la sistem. Pai tu nu esti in stare sa produci nimic singur, numai din contracte cu "statul jurnalistic" ti-ai facut muntele de articole. Pai ce, la 2-3 articole mereu preiei materiale din Le Monde si de unde mai preiei tu.

Nu, nene, ar trebui sa se faca licitatii pe bune, sa nu aiba acces la "statul jurnalistic" numai imbuibatii "regimului blogaresc". Pai asta pot si eu sa fac, e foarte simplu, iau citate din "statul jurnalistic" si le vand cititorilor, ce mare branza?! Sa se dea citate si preluari la toata lumea, pai ce, de ce sa ai tu tot?!

Anonim spunea...

"Dar nu înţeleg ca un bou să câştige bani de pe urma muncii mele! Dacă doream, puneam eu anunţuri şi publicitate pe blog. Dar nu vreau! Dar nici nu vreau să hrănesc nişte paraziţi! Deci: cum îi sucesc gâtul imbecilului?"

Ssssst, frate Gheorghe, taci, ca te dai de gol! Stiam eu ca esti libertarian in deghizare si lupti contra sistemului din interior.

Te inteleg, e firesc sa te apuce pandaliile cand vezi cum socialistii isi insusesc cu nesimtire munca ta, in numele "binelui comun" si al "solidaritatii sociale". Dar trebuie sa ai tarie, sa lupti in continuare!

sandman spunea...

I-am scris pe blog:
"Momentan tragem la sorti care dintre noi sa-ti rupa gitul ca sa nu mai copiezi. Dar tare mi-e teama ca n-o sa ne intelegem si ca vom veni toti si-o vom face cu o imensa placere. :D You should expexted us!" :D Intre timp poate ii afli numele, adresa...

malinveres spunea...

Cine-i dom'le sa-i facem trafik?
Apropo putem si noi astia non#Alisteri sa te copiem?
Si ca sa fiu serios ,bunul simt m-a invatat ca este cinstit sa intrebi prima data,apoi furi.Pisica cu clopotei in coada nu este condamnata pentru braconaj! :))

Constantin Gheorghe spunea...

Mălin, eu am tot scris: nu e nevoie să-mi cereţi voie, când vreţi să preluaţi ceva de pe blog. E liber, din principiu. Cu o rugăminte: menţionaţi sursa. Nu pentru că vreau trafic: mă doare în cot de el! Vedeţi că nu am nici Trafic, nici ZeList, nici altă bazaconie. Dar aşa pot să văd dacă ce scriu prezintă interes şi e preluat. Atât. Aşadar, liber, prieteni! Dar cu link!

cristi spunea...

Nu e dobitoaca. Saitul e Google Blogger, domeniul e inregistrat via GoDaddy, detalii aici. Multe detalii :)

Theodora spunea...

Eu am "furat" idei ... si o poza .. aia cu gorila care arata un semn :) cand am luat FRAZE am pus link care dumneavoastra ... asa mi se pare normal.

Anonim spunea...

Aş presupune că-i o piţipoancă.

Anonim spunea...

Nu mi se pare chiar simplu, depinde de cauza. In trecut, am remarcat o practica de acest gen, ca si o practica a comentariilor foarte lungi si lipsite de sens, la partizani pedelisti. Simplu ar fi sa semnalati acest abuz care administratorii platformei blogului - clona, cu mentiunea ca, la un moment dat, am avut un semn clar ca pedelistii au un om printre cei de la wordpress; nu stiu daca asta e valabil si la blogspot; din nefericire, o lectura a documentelor osim ne arata ca ideile si programele politice nu sunt protejate, asa incit acuzatia pe care o puteti aduce este mai degraba una de plagiat, ori legata de aspectele ne-plitice de pe blogul dumneavoastra. In opinia mea, clonarea blogului dumneavoastra nu este o initiativa personala ci se leaga de un partizanat politic.Poate ca mai inainte sa intrebati un jurist ( de ce nu pe dl Ponta?) ce ati putea face in cazul clonarii blogului dvs. Cu stima.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...