joi, 12 august 2010

Ce nu afli din oficios



Victorie! Blonda lui Bote a detronat-o, în sfârşit, pe Mihaela Rădulescu. La arătat chiloţii în public, vezi bine! Şi, cum altfel,  Pulimea Sa are dreptate: cretinii ăia de occidentali sunt nişte comunişti ticăloşi, care preferă pomana statului şi nu vrea să muncească, dom'le!

Sunt însă ştiri pe care nu le veţi citi niciodată în EvZ. Cum ar fi asta, referitoare la intenţia guvernului de "flexibilizare" a pieţei muncii, care înseamnă modificări radicale în Codul Muncii, în Legea Sindicatelor, în cea a Patronatelor, dar mai ales a celei privitoare la contractele colective de muncă. Modificări care vor face din angajaţi sclavii angajatorilor, praddă tuturor abuzurilor acestora. 

Vedeţi vreun lider de sindicat care să se agite? Vedeţi vreo intenţie de protest?  Foarte bine! Ne merităm soarta! De asta se pişă Pulimea Sa în capul nostru, pentru că nu există o ripostă pe măsura  modului jegos şi iresponsabil în care se comportă băsescu şi ceata lui de oranjgutani. 

PS: Lăzăroiule, colindă pe la alte mese! Şi scuteşte-ne de explicaţiile tale cretine! Nu eşti decât un pupincurist sinistru, la care n-o să se mai uite nimeni după ce pleci de la Cotroceni. Profesional, eşti mort!  Acum ai ajuns să-l promovezi pe Dan Diaconescu? Aşa de mare e disperarea? Muriţi, bă!   

2 comentarii:

Anonim spunea...

Limbajul de lemn si limbajul inculturii

Limbajul de lemn din epoca trecuta era rezultatul unei filozofii, prost aplicate, acum este altceva
,limbajul inculturii. Daca n-au invatat carte,aiurelile vorbite formeaza ceva nou, caracteristic epocii actuale, limbajul inculturii

pacos spunea...

Eu stiam ca legea contractelor colective de munca si Codul muncii sunt legi organice. Ori le trece din nou prin angajarea raspunderii, ori are nevoie de majoritate calificata. Pe care n-o are si, dupa parerea mea, n-o s-o aiba niciodata. D'aia cred ca nu se agita sindicalistii.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...