joi, 12 februarie 2009

O mizerie
Sunt un tip discret. Şi ţin ca anumite lucruri care mă privesc strict să rămână strict intime. Iată de ce mă irită faptul că eschibiţionismul a devenit loc comun al existenţei "vedetelor" din viaţa politică şi mondenă(care se confundă tot mai des!) a absurdei noastre patrii. Unde presa sub chiloţi se dezvoltă cu o insolenţă care sfidează până şi criza economică.
Motiv să consider o mizerie declaraţiile Elenei Băsescu, publicate de cei de la "Cotidianul". Şi sunt o mizerie pentru că, de fapt, fata asta este incapabilă să gândească autonom, să ia decizii în ceea ce priveşte viaţa ei. E suficient că gândeşte Măreţul Conducător pentru ea. Citez din "Cotidianul": “Nu s-o fi plictisit şi dânsul(Hrebenciuc sr.) de câte a spus pe la toate ziarele cât suspin eu după odrasla lui, după care, sincer vorbind, nu prea ai motive să suferi? Îl rog pe domnul Viorel Hrebenciuc să-şi mute atenţia spre relaţia lui Andrei cu fata domnului Noapteş, Irina, şi să nu se mai uite la noi. Şi mai am un regret că nu l-am ascultat pe tata de la început în ceea ce priveşte relaţia cu Andrei, pentru că mi-a demonstrat încă o dată că are mereu dreptate."
Azi Elena, mâine toată suflarea românească, într-un glas: "Băsescu are întotdeauna dreptate!" Ăsta ne-o fi viitorul?

8 comentarii:

Anonim spunea...

Pacat ca tatuca cu dreptatea-n mina nu si-a invatat fata sa nu-si spele chiloti-n public.

Anonim spunea...

dacă primul matelot al ţării are întotdeauna dreptate, ne-am dus dracu' deja !

Anonim spunea...

In legatura cu intrebarea din final "asta ne-o fi viitorul" cred ca glumiti.
E limpede ca aceste beizadele obraznice vor mosteni tronurile parintilor. Ei sunt viitorii parlamentari, minstri, ce vreti dumneavoastra!Se antreneaza in declaratii contradictorii inca de pe acum. Ei sunt viitorul, nu va faceti griji. Deja, in Parlament au aparut fii, fiice, nepotzei si nepotzele. Puterea ramane in famiglie, oriunde pe mapamond!

Anonim spunea...

@ anonim,

asta-n cazul în care ne mai complacem mult în rahatu' ăsta-n care suntem. nu instig la nicio revoltă, da' aş participa fără vreo reţinere la una.
una, cît de mică, dar să văd că explodează odată mămăliga asta.

Anonim spunea...

Adica sa inteleg ca a invatat cate ceva gramatica si s-a apucat de interviuri? Eu zic sa-si depaseasca conditia si sa bage repede si de-o emisiune "Fata lui Tata", dupa care sa treca la un talk-show dedicat problemei cu IQ-ista Simona Senzual si alte consiliere de-a lu ta`su. Si-n finalul emisiunii sa apara Dunarea gandirii cotrocelice, cu lacrimi in ochi, multumind cerului pentru regasirea solidaritatii familiei greu incercate samd.

Anonim spunea...

Am mai citit o stire ca Roberta Anastase se va casatori cu fratele fostului viceprimar PD al capitalei.

Mie cancanurile nu imi plac, si nu vreau sa fac. Doar ca mi se pare ca portocalele nu mai au voie sa faca compot cu alte fructe? Asta e politica de partid? Si pe vremea lui Ceasca exista o categorie de oameni care nu aveau voie sa se casatoreasca cu rusoiace.

Doameni insa ii urez casa de piatra si eventual si ceva borduri.

http://www.ziare.com/Roberta_Anastase_se_pregateste_de_nunta-674944.html

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene Karakas, pe lângă capitalismul de cumetrie la noi se poartă şi politica de cumetrie. Iar modelul social românesc este unul de cumetrie. Mi se pare firească acestă alegere. E în logica sistemului.

Anonim spunea...

Am inteles prietene, se face "cultura de portocali", ca doar cu schimbarile astea climatice devine o cultura profitabila :) Sa ai un weekend linistit!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...