marți, 9 iunie 2009

Democraţia după Băsescu

Sictirit că Geoană a îndrăznit să-l înfrunte pe tema retragerii din Irak(dispută în care Geoană are dreptate, dovadă că Băsescu a răspuns cu obişnuitele lui glumiţe cretine), Iubitul Conducător dă pe goarnă un alt fapt: acela că încă din 12 ianuarie se negociază la Bruxelles un post de comisar european mai de Doamne-ajută. Întrebarea este: a spus cuiva despre aceste negocieri? Şi dacă da, cine le poartă?
Dar şi mai interesantă este afirmaţia sa, conform căreia dezbaterea publică pe marginea acestui subiect ar dăuna negocierilor. Cu alte cuvinte, noi suntem nişte idioţi, care nu treebuie să ştim decât un lucru: tătucul naţiunii lucrează pentru noi. El ne vrea binele, şi dacă n-ar exista partidele, care să strice totul, alta ar fi situaţia României. "Fac un apel la partidele politice sa se abtina de a face o dezbatere publica pe aceasta tema, altfel decat in limite civilizate, sa impuna nume sau personaje, pentru ca se poate strica profund procesul inceput inca din luna ianuarie prin care incercam obtinerea unui portofoliu important, corespunzator ponderii tarii noastre in UE."
Păi cine a reuşit să ne pună în umilitoarea situaţie de a avea un comisar-vătaf peste copiatoare şi traducători? La ordinul cui a început linşajul în presă împotriva lui Vosganian? A, asta nu se pune! A fost un act de înalt patriotism şi de responsabilitate!
Cum dracu' scăpăm de nebunul ăsta, care n-are nimic în comun cu democraţia şi face de râs o ţară cu tâmpeniile lui?

3 comentarii:

Adrian spunea...

Oho, 3 postari azi, scrise cu nerv si cu nervi, un vrai regal!

Lilick Auftakt spunea...

A fost si pictat Maritul Comandant?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Poate scapam, mai convingeti-va neamurile si prietenii! Si intotdeauna sa ne rugam, mai ales in lupta du diavolul!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...