joi, 11 iunie 2009

Boc, demisia!

Nu ştiu dacă Ordonanţa de Urgenţă care permite Guvernului să modifice sau să abroge o lege DUPĂ ce aceasta a fost adoptată de Parlament poate fi catalogată drept "lovitură de stat", dar sigur este un motiv pentru care Boc să-şi dea demisia. Şi să-l ia şi pe Predoiu cu el!
Putem admite că Boc e idiot în materie de economie. Dar, pentru Dumnezeu, e profesor universitar de drept constituţional! Şi în plus avea pe masă avertismentul Consiliului Legislativ!
Piticul De Grădină Preferat al Marelui Cârmaci este o catastrofă, morală, politică şi administrativă. Cu cât pleacă mai repede, cu atât mai bine! Nu ne mai permitem, în plină criză, luxul unui dobitoc în fruntea Executivului! Hai, Boc, să scrii o demisie poţi! Nu doare! Şi nici nu trebuie să te ridici pe vârfuri!
PS: vă invit să citiţi această piesă antologică a prietenului Mordechai. Se leagă cum nu se poate mai bine de cele de mai sus.

2 comentarii:

Lulutza spunea...

Ei, inca o "sopirla" pedelista, care le-ar permite "sa faca totu'", peste tot, pentru ei si un pic pentru PSD, pina-l... "fuzioneaza prin absorbtie". Daca PSD-istii din guvern si Parlament au un strop de demnitate si onoare, nu vor lasa nepedepsita aceasta... reptilizare a guvernarii. Dar seamana prea mult cu "sopirlele" PSD-iste ca PD-l ar fi "de dreapta", asa ca... Nu-mi pun prea multe sperante nici in PSD, sorry. Mie imi pare ca ne indreptam rapid spre locul din care parea ca plecasem in decembrie '89. Poate asta este vestita "inchidere a cercului"...

Béranger spunea...

Mordechai este a-n-t-o-l-o-g-i-c!

Dar, nu vă fie cu supărare... care criză?!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...