miercuri, 24 iunie 2009

Bă, voi n-aveţi treabă?

Marcel Hoară este un individ controversat, şi e suficient să daţi o căutare pe Google, pentru a vedea în câte e amestecat individul, care vine din Gorj, fiind mâna dreaptă a altui şmecher de frunte, evident pedelist, Manţog. Dar asta e de bine!
Acum Marcel Hoară "prestează" pe post de secretar de stat în Ministerul Industriilor, preşedinte al Agenţiei Române pentru Dezvoltare Durabilă a Zonelor Industriale (ARDDZI). Lupul paznic la oi. De fapt, lupul adjunct al lupului paznic la oi, pentru că e adjunctul "Rozaliului", recte a lui Videanu. Sigur, Danel Morar n-are ochi pentru el, fiind căzut în transă în faţa termopanelor lui Năstase.
Că e secretar de stat nu mă miră. E din ceata lui Băsescu, deci e curat prin definiţie, ca şi şeful lui suprem. Dar când pizda mă-sii mai lucrează ăsta, că-l văd şi-n culcare, şi-n sculare, şi la prânz, şi după prânz, pe la televiziuni? Rupând lanţul de rău ce e, dând lecţii de morală, arătând cu degetul.
Că-i plătesc pe parlamentari să măcăne prin studiouri, asta e, face parte din regula jocului democratic. Dar individul este secretar de stat. Are ce face, nu trebuie să taie frunză la câini pentru a-şi justifica salariul. Nu-l întreabă nimeni de sănătate? Domnu' Videanu, aţi pus cruce economiei? L-ai numit secretar de stat cu mestecatul vorbelor? Ţi se pare că în minerit merg lucrurile ca unse? Nu aveţi o criză în braţe?
Nu vă întreb şi dacă vă e ruşine. La halul de nesimţire de care daţi dovadă, efortul este inutil.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...