vineri, 19 iunie 2009

Bani publici, orgolii private

Victor Alistar, gureşul preşedinte executiv al Transparency International România, va fi cercetat de Parchet, la sesizarea ANI. Cu care Victor Alistar este în război de vreo doi ani, de când dosarul lui Alistar pentru concursul organizat pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi de vicepreşedinte ale ANi a fost respins pe motiv de ...copie după buletin!
Numai că şefii ANI sunt şi ei cercetaţi de DNA pentru fapte asemănătoare celor imputate lui Alistar, se pare că şi la sesizarea Transparency International România. Şi uite aşa se încaieră o instituţie (inutilă) a statului cu o organizaţie(inutilă) a societăţii civile, conduse de neşte băieţi care au corupţia în sânge, dar predică altora pe teme de morală şi bună purtare.
Cam ăsta e palmaresul anticorupţie a lui Alistar. Băiatul le ştie! Normal să fie el lupul paznic la oi. C'aşa-i la noi! Doar că războiul ANI cu Alistar se desfăşoară pe şi cu bani publici. Şi se va termina, ca de obicei, în coadă de peşte! Tot ca la noi!
PS: bine e să fii "civic"! Alistar a câştigat anul trecut 372.000 de lei noi, adică peste 90.000 de euro! Făcând gălăgie la televizor! Nu-i mişto lumea în care trăim?

Un comentariu:

Karakas spunea...

Mi se pare hilar ca institutiile ANI si DNA se cerceteaza intre ele. Ne intoarcem cu pasi repezi in comunism, unde toti se spionau si isi dadeau in cap?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...