marți, 2 iunie 2009

Nesimţirea care ne toacă nervii

Începem cu tradiţionalii nesimţiţi care intră pe contrasens, pentru că nu pot aştepta alături de proştii care respectă legile şi regulile de circulaţie. De prisos să vă spun că la vreo 50 de metri mai în faţă, la Piaţa Romană, doi poliţişti pe motocicletele lor de zeci de mii de euro stăteau la taclale...
Vă amintiţi că anul trecut, cam pe vremea asta, postam fotografiile unui stâlp de beton care cedase sub greutatea firelor întinse de idioţii de la diverse firme de cablu şi se lăsase "delicat" peste un autoturism. Acum se repetă figura. Doi stâlpi metalici s-au îndoit sub greutatea cablurilor şi stau şi ei să cadă. Sigur se va lăsa cu fiare îndoite, că în zonă e o adevărată bătălie pe locurile de parcare.
Asta în timp ce nimeni nu le poate face nimic firmelor care întind cabluri pe unde le tună. Băieţii au avut grijă să reclame proiectul CityNet la Bruxelles, pe motiv de...monopol. Aşa pot folosi nestingheriţi stâlpii diverselor companii, în timp ce se face ping-pong cu responsabilitatea. Şi asta e tot o formă de corupţie.
Hingherii de maşini fac curăţenie în jurul Ministerului Transporturilor, sâmbătă dimineaţa. S-au servit în haită! După ce au golit locul, am trecut din nou prin zonă. Nu aveai loc să arunci un ac! Efectul descurajant al acţiunii: ZERO BARAT! Dar dacă vrei să faci bani mulţi repede şi fără bătăi de cap, asta e reţeta.
Tâmpitul din imagine a ocupat câteva ore două locuri de parcare în plin centrul Capitalei, unde şi aşa nu găseşti să parchezi nici să dai cu tunul. Sigur, hingherii de maşini ai lui Chiliman nu au drum pe aici.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...