joi, 18 iunie 2009

Băsescu e'n toate!

Un fragment din discuţia lui Băsescu, la BookFest, cu Liiceanu demonstrează că ştia nu doar despre decizia Curţii Constituţionale, care fusese sesizată de CSM, parcă, ci şi despre soluţia Parchetului General în ceea ce-l priveşte pe Ion Iliescu. Dovadă că se i confesa lui Liiceanu, spunându-i că se gândeşte la formarea unei comisii Tismăneanu bis, care să "condamne" mineriada. De fapt, el vrea să-şi construiască un instrument electoral, pe care să-l folosească împotriva lui Geoană şi a PSD în alegerile din toamnă. Punem pariu că are deja formată comisia şi editate "documentele de condamnare"?
Omul ăsta nu-şi dă seama că partea aia radicală a societăţii, care vibra la auzul parolei "13-15 iunie" nu mai există? Că românii au alte griji şi nevoi? Că e criza pe noi cât casa? N-a încercat să i-o tragă cu "mineriada" lui Oprescu, şi ce-a făcut? A luat-o în mână! Ceea ce i se va întâmpla şi acum, cu sau fără Comisie!

Un comentariu:

Lulutza spunea...

Sa speram! Dar numai daca va fi pe cale de disparitie rasa "vot canci"... :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...