miercuri, 21 martie 2012

Republica de Căcat România!



Mihail Boldea a spus "Pa!" Republicii de Căcat România, şi a plecat din ţară încă de pe 17 martie! Iar acum e zarvă mare! Punem pariu că Başchetbalista, în loc să-şi dea demisia(că Procuratura Generală trebuia să măsuri pentru a nu se întâmpla asta!), o să vitupereze Parlamentul, că nu a dat mai repede decizia. Doar că băiatul a şters-o sâmbătă, iar cererea Parchetului a ajuns luni la Parlament! Boii din subordine aveau posibilitatea să-l oblige să nu părăsească ţara încă de joi, 16 martie, când l-au audiat! Mai mult, DIICOT n-a anunţat Parlamentul că Boldea a părăsit ţara.  

Tot ce pot să sper este că imbecilul, care a făcut atât de mult rău Parlamentului şi democraţiei româneşti, să tragă cu el în mocirlă şi la mititica pe toţi cei care l-au vârât, contra bani şi ajutorul logistic al lumii interlope, în Parlament. În primul rând îi vreau pielea lui Mircea Toader! În jurul ăstuia se întâmplă prea multe, ca organili să doarmă în continuare pe coada lor!

Iar următorii: traian băsescu, emil boc, Cristian Pârvulescu, Alina Mungiu Pippidi, GDS, Revista "22", pupincuriştii portocalii din media, "societatea civilă" şi prostimea, sunt invitaţi să-şi vâre în cur votul uninominal!   

Un comentariu:

casandra spunea...

Da-i naibii de infractori parati!Lui Boldea asta nu-i stateau ochii in cap, asa de evident era ca este un infractor.

Ai vazut asta?
http://elsa.berkeley.edu/~saez/saez-UStopincomes-2010.pdf

Dar asta?
http://taxvox.taxpolicycenter.org/2012/03/19/no-obvious-relationship-between-capital-gains-tax-rates-and-economic-growth/

Tare interesante ambele.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...