marți, 27 martie 2012

Planul B: auto-dizolvarea PDL



EvZ spune că labeunu se spune că Anastase, Udrea şi Boagiu pleacă, la rândul lor, din PDL. O fi la mişto, n-o fi la mişto, n-am de unde să ştiu. Dar e clar că după lovitura dată de Frunzăverde, PDL nu are altă salvare decât metamorfozarea. C-o fi Mişcarea Populară soluţia de rezervă, c-o fi vreo Albă ca Zăpada, ieşită din fantezia bolnavă a lui Lăbăroiu, tot mai mârlan, ce mai contează? Probabil că scăparea pentru mulţi din PDL este acum dizolvarea partidului. 

Dacă s-a optat pentru aşa ceva, plecarea celor trei tute are sens. Sigur, nu e etică, nu-i morală, dar are un dram de logică. Tot ce pot să sper e ca românii să nu fie atât de tâmpiţi să voteze clona PDL, ca fiind o virgină absolută, când nu   e decât o curvă dată la remaiat. 


E clar că degringolada abia acum începe. Şi dacă HotNews a ajuns să vorbească despre fronda pedelistă de la Capitală, îndreptată împotriva Fecioarei din Pleşcoi, înseamnă că e groasă! băsescu poate fi mulţumit! L-a reformat şi p'ăsta, cum a reformat statul. Adică până ce s-a ales praful! 

3 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Activele toxice ale puterii sint scuipate afara. Intrebarea e cine le "inghite", ca sa se intoxice cu ele. Raspunsul e acelasi intotdeauna: opozitia. De-aici traseismele cu adrese reiterate.

Karakas spunea...

Jocurile politice sunt si murdare. Trecerea lui Frunzaverde de la PDL la USL nu va spori insa increderea electoratului in USL.

Anonim spunea...

http://bibliotecarul.blogspot.com/2012/03/mare-atentie-mare-presedintele-e-mai.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...