miercuri, 5 octombrie 2011

Prostie cu spume: Holocaustul maidanezilor



Nu sunt dintre aceia care văd cu ochi buni supralicitarea Holocaustului, din motive pe care nu le discut acum. Asta nu înseamnă că victimele evreieşti din cel de-al Doilea Război Mondial pot fi aruncate în derizoriu de tot felul de cretini, trepanaţi sau apucaţi, care, precum dobitiocii de la EvZ, îşi bat joc de moartea unor oameni nevinovaţi cu titluri ca ăsta: "Holocaustul maidanezilor de la Braşov poate fi pus în practică şi în Capitală?

Şcoala românească scoate tâmpiţi: aveţi dovada! Sigur, nu se va întâmpla nimic după asta. Anti-semitismul multora va fi gâdilat, alţii habar nu au despre ce e vorba, şi nu vor înţelege nimic din asta, iar toţi vor simţi o zdravănă durere în cur când e vorba de degradarea calităţii actului jurnalistic. Când cel mai citit ziar românesc este un tabloid, de ce ne-am mai mira de cretinisme de astea?

Apropo: ăia cu Agenţia de Monitorizare a Presei şi cu Jurnalismul Independent, care se cacă pe ei pentru tot felul de nimicuri, vor deschide gura? Punem pariu că nu?!

UPDATE: şi-au dat seama de tâmpenie, după protestele unor comentatori, şi au schimbat titlul. Asta nu schimbă esenţa: EvZ este o adunătură de cretini.   

Un comentariu:

Doru spunea...

Adunătură, corect, mai mult decât corect dar bieţii cretini, cei cu acte-n regulă ar fi jigniţi de alăturarea asta ...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...