sâmbătă, 15 octombrie 2011

"Noua Republică" va fi feudală!



"Noua Republică", promisă de papagalii portocalii, va fi una feudală, în care funcţiile publice se vând, iar cumpărătorii îşi "mulg" subalternii, pentru a-şi scoate pârleala. Vă mai aduceţi aminte de madam aia de la ITM Timiş, care făcea bani pentru partid? Ei bine, aflăm că avea de unde învăţa. De la şeful ANOFM, Silviu Bian, care a fost reţinut azi de DNA. 

Cum, nu ştiţi cine e Silviu Bian? Este omul pe care îl doare în cur de şomerii români. Şi care declara cu ceva vreme în urmă: "Noi nu trebuie să privim poporul român ca pe un popor de academicieni. Noi trebuie să facem o analiză a poporului aşa cum e. Avem curve, beţivi, puturoşi. Puturoşi câţi vreţi. Ştiţi ce înseamnă puturos, nu? Leneş. Păi haide să vedem cum îi tratăm pe ăştia, cum tratăm, bolile astea, că astea sunt boli sociale."

El, săracu, avea tratamenul: le lua leneşilor din subordine şpagă, pentru a-i plăti mai bine! Tranşa de azi a fost o bagatelă: DOAR 80.000 de lei. Adică vreo 20.000 de iepuroi.  A, să nu uit: şi ăsta este ardelean serios, muncitor, aşezat, cinstit şi profesionist! Promovat de Gheorghe Falcă, tăticul hoţilor din Ardeal!

Macovei, idioato! Ăsta e partidul tău, fă! P'ăsta nu-l reformezi decât cu mitraliera, nu cu simpozionul la hotel de cinci stele, toanto! Hai, pa! 

PS: DNA zice că ipochimenul nu e reţinut! Reţeaua a aflat şi a reacţionat! Trăiască România băsesciană!

2 comentarii:

Sdib13 spunea...

Gresit. Fiind din Alba a fost promovat de Mircea Hava, primarul Albei Iulii si tatucul portocaliilor din judet.

Karakas spunea...

"Mult stimatul si iubitul Conducator", varianta portocalie:

"Chiar şi Traian Băsescu, preşedintele nostru drag, are nevoie să-şi deschidă puţin asupra a tot ceea ce înseamnă perspective asupra viitorului politicii româneşti. Nu mai putem fi o clasă politică în care decid 90 la sută bărbaţii şi 10 la sută femeile, aşa cum este cazul în Parlamentul României", a adăugat Vass.

Iata un Conducator care se lasa si iubit si criticat. Un despot modern, chiar daca nu e luminat, atunci, cel putin, poate fi iluminat de dregatorii sai.

http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Vass-recidiveaza-Basescu-presedintele-nostru_0_572942811.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...