duminică, 2 octombrie 2011

Vine sfârşitul lumii?Nimic despre sex(abstracţie făcând ştirea despre tripleţii lui Luciu. Apropo: cine-i Luciu?) în presa centrală de azi, în variantele electronice ale puţinelor ziare care mai apar. Ce se întâmplă? Cum e posibil? Vine sfârşitul lumii, şi noi n-am aflat? Sau ceauşescu a ajuns să vândă mai bine decât sexul? Ar fi de râsu' curului!

4 comentarii:

Rudolph Aspirant spunea...

Sunt curios cine este fotograful, sau fotografa ?

Rudolph Aspirant spunea...

Intreb deoarece mi se pare o fotografie destul de violenta (atat catre privitor si catre modele). Sunt, din cauza asta, aproape sigur, ca este vorba de o femeie care a fotografiat asta, si nu un barbat.

Constantin Gheorghe spunea...

Rudolph, ai aici povestea fotografiei. Te dezamăgesc, este un tip, englez, care a făcut astea: http://www.greatwallofvagina.co.uk/home

Rudolph Aspirant spunea...

Multumesc pt. raspuns. Da, este un statement politic impotriva operatiilor de labioplastie. Pe de alta parte, din punct de vedere practic, mi-e teama ca este posibil sa aiba efectul opus, deoarece chiar scoate in evidenta posibilele deosebiri existente, oferind oportunitate de comparatie estetica directa, si, prin urmare, unele femei chiar si-ar putea crea imagini mentale cum isi ichipuie ele ca sunt vs. le-ar place lor sa fie si cum nu le-ar place, si sa se duca de la expozitie direct la chirurg.

Mulajele de ghips de culoare alba din expozitia artistului respectiv mi s-au parut mai putin violente decat aceasta fotografie.

Am mai citit in biografia artistului respectiv ca are anumite preocupari mai rar intalnite, de ex. erotismul taxidermiei, dar e, totusi, artist, n-ai ce sa-i faci.