luni, 17 octombrie 2011

boc, idiotule!



Cum poţi tu, premierul unei ţări care s-ar zice că e mai răsărită, de vreme ce se află în UE(degeaba!), să declari tâmpenia asta: "Practic, bugetul de stat in forma proiectului este finalizat la Guvern, doar ca asteptam doi indicatori macroeconomici foarte importanti pe care trebuie sa-i stabilim in perioada imediat urmatoare si care nu depind de noi. In 24 octombrie, Comisia Europeana va anunta oficial prognoza de crestere economica pentru fiecare tara din UE, inclusiv pentru Romania. O prognoza revizuita in urma ultimelor lucruri intamplate pe pietele europene. Si, de asemenea, in urma negocierilor cu CE si FMI, vom avea, dupa 24 octombrie, in perioada imediat urmatoare, nivelul deficitului pentru anul 2012. Fara acesti doi indicatori macroeconomici nu se poate inainta bugetul la Parlament"?

boc, idiotule!  Ce pula mea Buget aţi construit, tembelilor, dacă nu aveţi deficitul şi prognoza de creştere economică? Voi sunteţi nebuni? Vă bateţi joc de noi? Abia după ce aveţi cifrele alea puteţi construi un Buget. Deşi nu ştiu de ce vă mai strofocaţi, că vi-l construiesc alţii. Rău a ajuns România, dacă vă are pe tine prim-ministru, şi pe nebunul ăla de băsescu preşedinte! 

UPDATE: bugetul e gata, Legea Asistenţei Sociale, pe care zice boc că a fost construit, nici nu a fost adoptată. Inteligent, nu? 

3 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Pai inainte sa fie incapabili, sint incompetenti... Greu la deal cu boii mici.

Ștefan A. spunea...

Pai in functie de cresterea PIB "preconizata" de UE si in baza deficitului convenit cu FMI ( cu rectificare de ceva zecimale in plus de la UE ) , nenea Boc va prezenta bugetul . Adica deja este prevazuta suma de cheltuieli intre x si y miliarde ( in baza "previziunilor" minime si maxime ). Si incasarile financiare programate ale guvernului oscileaza tot intre x si y miliarde. Asta asa , din pix pentru a respecta deficitul programat si eventual corectat . :)
PS . De 2 ani nu nimereste PIB anual guvernul si tare ma tem ca nici pe 2011 nu il vor tinti . :)
Ma minunez ca inca nu au stabilit cu BNR cit va fi media schimbului valutar leu -euro pe anul urmator pentru a "tinti" PIB 2012 . Dar poate ca asta vine stabilit de BCE si nu se spune . :)

vgeorgicas spunea...

Deci, nu numai mie mi s-a parut ciudat comentariul acela...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...