joi, 6 octombrie 2011

In memoriam Steve Jobs


Steve Jobs a pierdut bătălia cu boala. A fost, în felul lui, un vizionar. A introdus lumea în era digitală. Dincolo de produsele firmei sale, unele reuşite, altele mai puţin, a deschis drumuri noi, urmate de o întreagă industrie. Modelul lui de afaceri este unic, şi inimitabil. 


Dar mai presus de orice a fost un lider, cum puţini sunt în această industrie în expansiune. Moartea lui se va răsfrânge, fără îndoială, asupra viitorului firmei Apple. Dacă cei care-l urmează la conducerea ei vor şti să-i continue moştenirea, va reuşi să rămână în frunte. Steve Jobs şi-a făcut datoria. Odihnească-se în pace!

8 comentarii:

Doru spunea...

Greu de calculat acum pierderile.
Aveţi dreptate, însă. Un vizionar, într-un fel unic ...

Dragos spunea...

Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

Béranger spunea...

În acelaşi timp, e pe cale să-şi piardă un cititor...

Karakas spunea...

@off topic
Marea Britanie a marit in Aprilie taxele pentru cetatenii care cistiga mai mult de 150,000 GBP pe an (cam 230,000 USD) de la 40% la 50%. In UE doar tarile scandinave taxeaza maimult de 50%.

UK e guvernata de dreapta, de conservatori. Cum e oare posibil ca UK sa aibe taxe diferentiate, si mai mult, sa mareasca taxele pentru cei instariti, iar in Romania dormim pe noi cu taxa unica, care nu mai atrage investitori in conetextul economiei in criza de azi? De ce Romania nu renunta la taxa unica, cind la buget nu sunt bani suficienti? Preferam in schimb sa ii cocosam pe saraci, ca sa ii ocrotim pe cei 1% care au...

http://www.nytimes.com/roomfordebate/2011/10/05/britain-taxed-the-rich-then-what?ref=global-home

vgeorgicas spunea...

Poate stau mai prost cu sensibilitatea.
A murit un om. Ca milioane, de altfel. Ca parintii mei in urma cu 5 ani, ca tatal dumneavoastra recent. Si atit.
Ce ne spune noua moartea asta?
Mie, ca in ciuda bogatiei lui imense, nu a putut fenta boala... Uite, ceva ce nu se poate cumpara ! Sanatatea !!!
Altora, nu stiu.
Pe mine, m-a cam lasta rece. Mai degraba m-a impresionat pierderea pe care ati suferit-o dumneavoastra recent.

Karakas spunea...

Nu sunt fan Apple si nici nu le cumpar produsele, pentru ca am impresia ca sunt exagerat de scumpe in raport cu valoarea lor.

Steve Jobs a creat un Imperiu tehnologic. Ca orice Imperiu, are timpul lui de crestere si descrestere. Nu cred ca trebuie sa facem un idol din Steve Jobs, si nici nu cred ca ar trebui sa fie stire de prima pagina in media occidentala. As fi fost mult mai impresionat sa citesc despre actele sale caritabile si cum au schimbat ele lumea...

Fluieratorul spunea...

Deh, un baiat pe care l-a dus capul. Bravo lui, ca din acestia sint putini. Imi pare rau pentru el, cum imi pare rau pentru toti cei care mor inainte de vreme, in suferinta.

Anonim spunea...

Steve Jobs is gone. Sorry to hear that...
Emil Unemployment is still here. Sorry to hear that too...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...