vineri, 22 ianuarie 2010

"Corabia nebunilor" se întoarce

Pe la începutul anului 2008 scriam câteva lucruri dure despre PSD şi despre balamucul din partid, despre imbecila luptă pentru putere dintre indivizi, despre "grupul de la Cluj" şi despre trădări, despre lipsa de ideologie, despre democraţia de faţadă, despre laşităţi. Şi acum port amintirea şuturilor în cur pe care le-am primit de la unii beneficiari ai criticilor mele. Motiv să nu-mi mai pese de ce se întâmplă în PSD. Sunt un spectator, şi atât. Care vede cum "Corabia nebunilor" se îndreaptă cu toate pânzele sus spre un nou naufragiu.
Mitrea zice că el candidează la preşedinţia partidului, Năstase încă se codeşte, Geoană s-a retras în munţi, Hrebenciuc meditează la lumina Flăcării Violet, Cozmâncă îi cere demisia lui Geoană, Dâncu şi Marian Sârbu îl muşcă de cur pe Iliescu, iar Ponta trage concluzia: băieţi, o să vă bateţi pe un cadavru!
Şi gândiţi-vă că ăsta e doar începutul, că până la Congres mai e mult! Succes, flăcăi! Alţii mai buni să distrugă singurul partid de stânga din România nici că se puteau găsi!

4 comentarii:

Karakas spunea...

Iti dai seama ce fericit e Basescu cu asa opozitie! E intr-adevar un spectacol dezolant. Singurul de acolo care are minte suficienta sa formeze o echipa e Nastase, doar ca Geoana se tine de os.

Anonim spunea...

Dar era partid de stanga?

Constantin Gheorghe spunea...

Pe alocuri!

Camil Stoenescu spunea...

Adrian Năstase mi se pare o soluție mult mai bună decât Mitrea. Geoană se exclude din start

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...