vineri, 1 ianuarie 2010

Un zbor cu zeppelinul

Încă o dată "La mulţi ani!" tuturor. Sper că aţi avut o noapte plăcută, în care aţi uitat de un an mizerabil, 2009, şi nu v-aţi gândit la anul crâncen 2010. Azi nu vreau să scriu despre politică, deşi atât Pulea Vodă, cât şi Boc cel Mic şi Tâmp au scos fiecare câte un stol de porumbei pe gură. Cum nu avem atât noroc să le rămână vreo sarma în gât, vom avea ce comenta, slavă Domnului, tot anul! Deşi dacă România este ţinutul Maicii Domnului, poate se mobilizează şi El şi face vreo minune!
Vreau să vă delectaţi cu fotografiile de mai sus. Sunt luate dintr-un zeppelin, Eureka, zeppelin ce face curse de agrement deasupra zonei San Francisco. SUA nu au nici minister al turismului, nici pupeze pe post de ministru. În schimb au oameni cu imaginaţie şi spirit înteprinzător, şi un mediu de afaceri demn de acest nume. Povestea o găsiţi aici. Cu toate ale ei: o economie în scădere, temeri pentru viitor, probleme. Dar zeppelinul zboară, clienţi are, şi sunt destui care cred că preţul plătit pentru o experienţă unică merită întotdeauna.
Regret un lucru: un astfel de zeppelin a zburat vreo două zile şi deasupra Bucureştilor. Aş fi vrut să zbor cu el, cred că este o plăcere. Păcat, l-am ratat...

2 comentarii:

octavian spunea...

LA MULTI ANI!
Va citesc blogul de aproape 2 ani si nu incetez sa ma minunez de faptul ca gandim la fel, desi eu sunt poate mai radical si le-as dori moartea oranjgutanilor... a propos: ati sesizat cu cata ura vorbea pulea-voda de profesori?
sa dea d-zeu sa-l ucida alcoolul!!

Ken spunea...

LA MULTI ANI! si de la mine.
Multa sanatate si urari de bine pentru Noul An!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...