miercuri, 11 februarie 2009

Presa discreditează statul, Băsescule?
Care e tâmpitul care a pus în Bucureşti un centru de tratare a dependenţilor de droguri gard în gard cu o şcoală generală? Ce vor: să-i pregătească de mici drept consumatori? De dracu, ne-am sonat de tot? Nimeni nu mai judecă în ţara asta?
Situaţia asta nu e de ieri, de azi. Oamenii au protestat, au făcut petiţii şi ce au obţinut din partea statului? O totală indiferenţă. Dispreţ. Tăcere. Cât tupeu să ai să acuzi presa că discreditează statul, cum face Iubitul Conducător, pe care ţara se pregăteşte să-l realeagă în triumf? E greu de acceptat faptul că statul se discreditează singur?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Corect. Omu' vede tot felul de dusmani, ba prin presa, ba prin guvern. Zice: "Au aparut secretari de stat controversati". Or fi. Dar fara sa ii numesti, si fara sa spui exact de ce sunt controversati, pari paranoic.

N. Raducanu spunea...

Reproduc un pasaj din articolul de azi din CRONICA ROMANA semnat de Paul Everac:
"nu s-a asezat bine acest nou guvern in scaun si spurcacii de meserie s-au si repezit la el.
Spurcacii de meserie, uniti cu carcotasii de vocatie si aliati cu clevetitorii emeriti sunt o mare congregatie, tot mai intesata. Ei iau in primire orice, cu gand sa pocneasca si sa porceasca. Nu e inca demnitarul cu haturile in mana ca e si rafuit de acesti profesionisti ai neincrederii si ai dispretului ciufut, care dau cu tulumba de cand se scoala, umpland aerul de un permanent gaz toxic, sub cuvant ca-l igienizeaza."
N-ar fi multe de spus despre cele de mai sus, caci stilul si vocabularul arata talentul de mare polemist al autorului. Dar prea e sincronizat cu acuzatiile presedintelui ca presa discrediteaza statul...

Anonim spunea...

Inainte de asta trebuia sa defineasca statul in viziunea lui. Apoi aproximativ acelasi lucru l-au spus si sefii structu`rlor pe la nu stiu ce seminar cu dezvoltarea institutionala , cum ca retorica si lingvistica politicienilor creaza presiuni gramaticale asupra serviciilor. Ei sa fie iubiti, ca noi o sa trecem criza tot cu strategii individuale. Ca statul nu ne poate ajuta, fiind preocupat cu asediul mogulanilor si cu cresterea impozitelor.

Constantin Gheorghe spunea...

Brunea, nu pot, nu am cum nu fi de acord cu tine. Mai mult, strategiile alea individuale de supravieţuire vor accentua şi mai mult slăbiciunea statului.

Anonim spunea...

Dar nicio problemă. Instituim termenul de "duşman al statului". Şi cum statul e... el. Apoi 7.,62 scurt fără ceremonie şi statul poate hăhăi liniştit.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...