miercuri, 18 februarie 2009

Mulţumiri
Le sunt dator mulţumiri celor care au avut încredere în ceea ce fac şi m-au considerat a fi, în concursul "Fără canguri", "Cel mai informat blogger" şi "Cel mai bun comentator politic".
Pentru asta nu pot să mulţumesc decât doamnei Lucia Verona şi onorabililor membri ai juriului, care cu siguranţă au şi alte lucruri mai bune de făcut, decât să citească bazaconiile mele. Familia iese din discuţie la capitolul mulţumiri: ea dezaprobă vehement ţicneala mea şi crede sincer că aş avea şi altele, mult mai urgente, de făcut, iar "prietenii" mei de prin PSD au grijă să pună o vorbă bună unde trebuie.
Regăsesc pe lista premiaţilor oameni pe care îi cunosc şi la care ţin, dar şi oameni pe care îi respect şi îi citesc, fără să-i fi cunoscut altfel decât din ceea ce scriu. Este o comunitate care, din virtuală devine cât se poate de reală. Prietenul Mordechai ştie ce şi cum. Felicitări tuturor celor premiaţi şi le urez să se bage canguri, să ajungă pentru toţi!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Va felicit, sincer, pentru premii!
Va citesc de cel putin un an si comentez mereu!
Dar remarc, cu tristete, ca cercul participantilor la acest concurs este destul de exclusivist!
Ceva de genul "Noi cu Noi si intre Noi!"
Nu-i nimic, suntem multi altii dependenti de ceea ce scrieti, indiferent de jurii si premii!

Lucia Verona spunea...

Felicitări, vă aştept vineri la lansare!

Anonim spunea...

Felicitari virtuale, deocamdata :)

Anonim spunea...

Felicitari! Si vorba lui nenea Iancu: "da-i inainte stimabile, nu te uita la-ntreruperi!" Care bazaconii, care ticneala? Continuati sa scrieti. Pentru ca o faceti bine, argumentat si pe intelesul tuturor.
Inca o data, felicitari!

N. Raducanu spunea...

Felicitari si din partea mea. Acesta e blogul pe care il citesc primul in fiecare seara, inaintea celui al lui Mordehai, si a catorva articole din Le Monde, Die Zeit si... Cronica Romana. Sunt 90% de acord cu autorul acestui blog, iar pentru cele 10% (poate chiar mai putin) mi-am exprimat opinia la timpul respectiv. Iar critica din partea familiei, nu are numai dansul, cu si multi alti bloggeri. Ce vreti, e boala grea...

Anonim spunea...

Ce sa faci..."Nimeni nu a fost profet in satul lui..." Scrie, parca, la Biblie.
Daca domniia ta nu-i profet acasa la el, nu-i nici un bai.
Pe la mine pe acasa este...
Asa cum nici eu nu prea sint pe la mine pe acasa...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...