miercuri, 4 februarie 2009

Al dracului Freud ăsta!
Azi, în timpul audierilor de la CSM pentru un nou mandat în fruntea DNA, Daniel Morar are şi el un lapsus şi scapă un porumbel în legătură cu ascultările de telefoane. Din ce a spus el, am înţeles că, de fapt, toată lumea ascultă pe toată lumea, numai că, pentru păstrarea aparenţelor, se duc la SRI să le dea mijloacele tehnice. SRI e doar un soi de magazie de echipamente şi nimic mai mult.
Cu alte cuvinte, SRI e cu caii, DNA cu actorii, ca în coproducţiile cinematografice româno-americane, din trecut, prezent şi viitor! Mai aflăm şi că în DNA sunt angajaţi mulţi ofiţeri de informaţii din fostul doi şi-un sfert. Poate fi o explicaţie pentru bătălia crâncenă pe comanda unităţii. Ceea ce era doar o poliţie a poliţiei, a devenit prin această cooperare cu DNA o mină de aur în materie de informaţii, pentru că şi-a extins aria de interes. Plus că e vorba şi de înregistrările aşa-zise ambientale, vezi cazul Remeş.
Şi uite aşa, când subconştientul unuia sau altuia, chinuit de sentimentul vinovăţiei, comite câte un act ratat, mai aflăm şi noi câte ceva despre lumea mizeră a politicii şi serviciilor de informaţii, care servesc orice, numai interesul public nu.
Aşa că Daniel Morar a fost aprobat în unanimitate de secţia de procurori a CSM pentru un nou mandat de succesuri în fruntea DNA. Că, de: cine ştie ce-o fi zăcând prin "subconştientul" instituţiei cu urechile mereu pâlnie?

Un comentariu:

Ela Roseni spunea...

Nah, ca asta am pierdut-o!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...