miercuri, 23 iulie 2008

Sorcova, vesela!

Send a JibJab Sendables® eCard Today!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Nu este timpul pentru... sorcovă dar la cât de veselă este, se primeşte!
Şi se şi potriveşte...

mary_lou

Anonim spunea...

Mary-lou, trebuie să recunosc că cei doi par adesea duşi cu sorcova! N-o fi timpul sorcovei, dar asta e situaţia!

Anonim spunea...

Putin off topic da` nu mult. Azi este Obama Show la Berlin. Sunt asteptati 1 milion de omuleti, din cei aproximativ 13.000 de americani care-si plimba fizicul prin zona. Patru transmisii in direct. S-au impartit postere ca la concertele cu Rammsetein. Germany Meets the Superstar. Un superstar care, cum spunea un user blue collar, nu stim daca a muncit vreodata pentru ceva. Fill the quota`, ce mama drequ. Banii: oficial numai vro juma de milion de euro, pe jumate stransi din dragostea berlineza. Ca sa-i faca backdrop televizat. Flashburi si tricouri. Back home via TV. Mascarada. Buch Dich. De Rammstein.

Anonim spunea...

Desmond, remarc cu plăcere că fenomenul Obama te pasionează. Şi dacă ai acces la eveniment, te invit să faci un comentariu pe marginea discursului de la Berlin. Blogul meu e deschis şi ţi-l va găzdui. Chiar te rog să-l scrii. E interesant de ştiut cine şi de ce se strofoacă atât de tare să facă dintr-o vizită de luare de contact un eveniment - pereche celui din anii '60, când la Berlin venea JFK.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...