luni, 21 iulie 2008

Ne-am pricopsit!
Multelor instituţii ale statului român care fac bunăstarea redactorilor şefi din presa scrisă şi electronică, şi care au sistemele de protecţie a informaţiilor clasificate mai găurite decât sita, li se adaugă încă una: ANI. Bine-ai venit, drăguţă mioară, în turma scurgerilor instituţionalizate! Şi a autosesizărilor din articole de presă! Măi iepuraşi, nu uitaţi că, de obicei, ce începe prost, se termină şi mai prost! Şi voi aţi început prost!
Ne aşteaptă zile de fior şi râs! Vom avea o campanie electorală extrem de colorată! O singură nedumerire am. Deocamdată. Cu cine vorbeşte şeful instituţiei la telefon: cu Marele Cârmaci, sau cu Moliceanu? Contează!
P.S. Ce drac de obsesie avem şi noi cu orătăniile, de le punem pe unde apucăm, prin steme şi alte însemne oficiale? Aveţi vreo vagă idee despre posibila legătură a "şoarecilor" ăstora de calculator de la ANI cu păsările de pradă?

Un comentariu:

N. Raducanu spunea...

Astazi Adunarea Nationala a Frantei a aprobat cu 539 voturi (fata de 538 necesare) modificarea Constitutiei. Votul suplimentar, strict necesar aprobarii, era cel al lui Jack Lang, singurul deputat socialist care a votat pentru. In legatura cu aceasta ieri am publicat pe blogul
nraducanu@wordpress.com
un articol intitulat "Sarkozy sau drumul spre monarhie".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...