sâmbătă, 5 iulie 2008

"Fraţii Petreuş", varianta IT
Dacă alte temeiuri de mândrie nu mai vrem să găsim în cei cincizeci de ani de comunism, ne-am alinat orgoliul rănit cu ideea că am fost campionii Europei de Est la stat la coadă. La celebrii "Fraţi Petreuş", doi pui anemici, nu cu mult mari decât o vrabie, la takimuri, la ulei, zahăr şi pentru produsul far al capitalismului, banana!
Ei bine, mândria noastră este pusă la grea încercare de năucii care, pe Fifth Avenue, la New York, aşteaptă de ieri punerea în vânzare, pe 11 iulie, adică peste o săptămână, a iPhone 3G, al celor de la Apple! Să fim cinstiţi: oricât s-a străduit Ceauşescu să ne ţină pe la cozi, nici de nevoie nu am stat o săptămână la o coadă! Dar să stai de bună voie atâta vreme pentru un telefon? Ceva e aiurea în toată povestea asta...Ce dracu pun ăştia în capitalism?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce pun in capitalism? Vise, praf de Fata Morgana moncher, la pachet cu bagheta magica a lui Potter...tot un fel de fratii Petreus, da cu mai mult sclipici si scartz. Lumea e plina de tembeli, de aici si profitul, nu?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...