joi, 12 aprilie 2012

Ajunge!



Aflu de la boul ăla care a ajuns ministru de finanţe pe banii lu' tac-su, unul din băieţii deştepţi, care a supt la ţâţa averii publice, Bogdan Drăgoi, că mai avem de plătit 16 miliarde de euro drept despăgubiri pentru "naţionalizări". De 22 de ani tot plătim: pentru deţinuţi politici, pentru ilegalişti, pentru antifascişti, pentru anticomunişti, pentru evrei, pentru nemţi, pentru capitalişti, pentru ceapişti, pentru chiaburi, pentru basarabeni, pentru ăia din Cadrilater, pentru greco-catolici, pentru catolici, pentru... Başca pentru revoluţionari! Cine n-a vrut, n-a cerut bani de la noi, care nu avem nimic de revendicat. 

M-am săturat! Ajunge! Banii din care se dau despăgubirile astea sunt din vânzarea a ceea ce a făcut poporul român din 1960 încoace. Că până atunci ne-au belit ruşii, despăgubiri de război. Cum poţi tu să dai ceva la preţul de acum al pieţei? Că toţi şi-au evaluat coşmeliile din chirpici la mia de euro metrul pătrat, doar pentru că acum mahalaua lui puturoasă este un cartier cât de cât civilizat, făcut de cei care plătesc din munca lor. Că statul comunist nu se căca bani, îi lua din taxe şi impozite! Cum am ajuns că se revendică suprafeţe de teren care depăşesc de două ori suprafaţa totală a României? 

De unde pizda mă-sii a avut Biserica Romano-Catolică 88.000 de clădiri la Românica? Ce era? Imperiu imobiliar? Avea locuinţe sociale? Cum au crescut despăgubirile de la 14 miliarde de lei în 2004 la circa 70 de miliarde acum? Nu cumva este vorba despre legea scelerată promovată de Monica Macovei, imediat după venirea la putere a Guvernului Tăriceanu(care Tăriceanu nu mai poate face pe mironosiţa, a avut şi el interese în promovarea legii, cum au avut mulţi liberali, dar şi pedişti)? Ce rol au jucat evreii în afacerea asta? Dar maghiarii, vezi restituirea averilor unor criminali de război? Evreii care au plecat din România au fost despăgubiţi pentru bunurile lăsate aici. Acum mai vor odată? Nemţii, la fel? Dar noi ce suntem? Vaca lor de muls? Hai sictir! 

Este un jaf planificat şi executat cu cinism. Ăia care merită despăgubiri cu adevărat sunt o mână de oameni. Restul este o haită, pusă pe îmbogăţire. Acum înţelegeţi bătălia pentru controlul arhivelor de stat? Acum vă explicaţi turmele de maşini de lux din Bucureşti şi din oraşele mari? 

Cretinul ăla de Morar ar trebui să-şi tragă un glonţ în cap, de mânuţă cu şefii serviciilor de informaţii, pentru că au asistat pasivi la acest jaf. Nu ştiau SIE şi SRI că servicii secrete ale altor state falsificau acte de proprietate în România? Sau erau mână în mână cu ele?

Vreau să aflu despre ce este vorba. Dacă PSD are coaie, să demonstreze, cerând o comisie de anchetă pe tema asta. Oricum PNL o să tacă mâlc, e mânjit de căcat până peste cap pe tema asta. Oricum, dacă ne lăsăm jefuiţi în halul ăsta, ne merităm soarta!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Aveti dreptate.Si asta nu-i decat o mica parte din scenariu...

Dragos Bora spunea...

http://www.gandul.info/news/reteaua-evaluatorilor-de-la-restituirea-proprietatilor-cum-a-ajuns-peste-1-milion-de-euro-la-un-inculpat-in-dosarul-gripa-aviara-sau-la-sotul-unei-consiliere-a-primului-ministru-9516599

Karakas spunea...

Nu e un secret, lumea de azi este imorala, este construita si mentinuta astfel, cu repere si modele false. Lumea capitalista este prin definitie imorala, odata ce proclama banul drept zeitate careia ne inchinam 24 ore.

Puterea din Romania, vinduta imperialismului corporatist trans-atlantic, perpetueaza si ea acest tip de model, mar frumos cu vierme in el.

db spunea...

Ei, hai, deja ajunge o maciuca la un car de oale... multa moralitate, cinste si dreptate au imprastiat comunistii prin lume de-a lungul anilor...

Karakas spunea...

@db, lumea comunista a apus, asa ca nu mai am de ce sa o critic, decit din perspectiva istorica. Ai dreptate, cum lucram cu material uman, in orice sistem putem vedea descompunere. Dar cel putin in comunism existau niste idealuri, iar conducatorii, asa tiranici cum sunt descrisi, erau preocupati de dezvoltarea tarilor lor, si nu sa le predea altora.

Sarbatori Fericite!

Karakas spunea...

Suntem printre putinii fraieri in est care ne-am dat cu tesla-n ...outze. Restitutio in integrum este un principiu stahanovist, o dogma, si in final se dovedeste a fi o mare prostie politica. Dar, noi suntem mai catolici ca Papa si mai revolutionari la trecutul la capitalism ca americanii. Avem experienta cincinalelor si a statisticilor victorioase. Prostie in integrum.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...