luni, 16 aprilie 2012

Pulimea Voastră, e groasă!Acu' vreo oră, un flăcău cu profunde convingeri ecologiste, după ce a manifestat în pula goală pe o macara de la Teatrul Naţional, şi-a luat frumos catrafusele şi a coborât liniştit. La sol îl aşteptau vigilenţii noştri poliţişti, care l-au umflat fără prea multe menajamente. Care a fost reacţia celor care căscau gura la panaramă, plus cea a trecătorilor? Un însufleţit şi sincer "Jos băsescu!"

Pulimea Voastră! Chestia asta cu "Jos băsescu!" a ajuns automatism! E groasă! Cred că e cazul să vă gândiţi serios la demisie. Mai serios ca oricând. Cu sau fără Constituţie nouă. Credeţi-mă! Nu există plan B la asta!

Ăla de se căţără pe măgăoaie cânta "Un copac cu flori! Era cu Flower Power. Ăia de-i taie foamea la lingurică s-ar putea să cânte altceva, şi să fie adepţii puterii bolovanului, sau parului. Ştiu şi eu? E cam pe muchie...

Un comentariu:

Vasile spunea...

Nu-i bolovanul chiar aşa de negru şi iminent încît sa i se încreţească chelia lui Băsescu.

Oamenii buni se înţeleg între ei: mai las de la mine un Boc, mai dai de la tine un Ungurean şi-un Meleşcan, şi voila : nici urmă de "golan" în piaţă!