luni, 6 septembrie 2010

Visul lui boc



Prieteni, când totul se prăbuşeşte în jurul nostru, când ţara e mai prost guvernată ca niciodată, când mafia portocalie se lăţeşte peste tot şi peste toate, boc se visează la putere şi peste 12 ani! Şi ştiţi care-i culmea? Cu un popor de căcat ca al nostru, s-ar putea să-i reuşească!

Aşa că mi-e scârbă de tot şi de toate! Am obosit să mă mai revolt, am obosit să mai sper că ţara asta se va trezi şi se va schimba. Pur şi simplu nu-mi mai pasă. Întâmplă-se ce s-o întâmpla.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Cam asa, dar nu suntem inca destul de batrani ca sa nu ne mai pese. E o situatie absolut schizofrenica. Pe de o parte incerc sa nu-mi pese, pe de alta imi hranesc nemultumirea si mai ales neputinta citind bloguri ca al dumneavoastra. Si sperand, totusi.

Anonim spunea...

Cam asa, dar nu suntem inca destul de batrani ca sa nu ne mai pese. E o situatie absolut schizofrenica. Pe de o parte incerc sa nu-mi pese, pe de alta imi hranesc nemultumirea si mai ales neputinta citind bloguri ca al dumneavoastra. Si sperand, totusi.

Lilick Auftakt spunea...

Nu cred ca reuseste. Il zboara Udrea in curand si devine ea PM.

Karakas spunea...

Probabil ca legile extinse ale lui Murphy cuprind si urmatoarea: "Un acord de la FMI nu vine niciodata singur". Asa cum se asteptau analistii, Basescu vorbeste de un nou acord cu FMI, si ii da inainte cu taiatul tuturor bugetelor, si, da, ati ghiciti, ce il supara pe el mai tare: cheltuielile sociale. Pentru ca avem un deficit "dramatic" de 3 miliarde lulele marinaresti. Nu stiu ce este mai dramatic: ca tara e condusa pe ultimul drum sau ca avem un deficit.

http://www.mediafax.ro/economic/basescu-lui-franks-despre-costuri-sociale-deficitul-e-dramatic-trebuie-sa-reducem-toate-bugetele-7127333#comments

Anonim spunea...

Pai si dvs unde sunteti? Faceti parte din cacatul de popor sau, ca de obicei, sunteti deasupra?

Constantin Gheorghe spunea...

Am cvoie să nu mă simt parte a poporului ăstuia?

Fluieratorul spunea...

Bineinteles ca Boc va avea o cariera foarte lunga. Cit de des schimbati dvs. presul de sters pe picioare din fata usii? Sau cirpele de sters? Sau cozile de la sapa, topor, etc.? Asa si Boc, va avea o lunga cariera de sliga credincioasa si obedienta a cui va fi sa fie.

Ce mi se pare mie socant este ca exista asemenea oameni. Si familia mea e de la tara, dar trebuie ca e o gena speciala a slugilor, ca n-am avut specimene din astea, de slugoi si lingusitori, in familie. Ma socheaza ca un astfel de limbric cu forma umana a promovat instr-un sistem universitar si politic, si a primit aprecieri probabil in detrimentul unor oameni valorosi, si a urcat aceasta scara foarte repede, ca am inteles ca e mai tinar decit mine cu un an.

Cit despre pozitia (mea personala, ca n-oi vorbi de altcineva acum) fata de propriul popor, depinde ce numiti "popor". Daca e vorba de aia 98% cu care n-am nimic in comun decit spatiul de viata si limba romana, nu, nu fac parte dintre acestia, sint mult deasupra lor, si functionez pe alta frecventa, de multa vreme. Am terminat cu iluziile de la CDR incoace, atunci le-am vazut pe toate, astea sint numai repetari.

Prostia si ignoranta celor multi nu ma scirbesc cit ma scirbeste nemernicia celor putini...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...