sâmbătă, 4 septembrie 2010

Sictir, jigodie!



băsescu la "Cireşica", aseară, după ce rezolvase treburile ţării şi merita să sărbătorească: "să avem fiecare grijă de noi, să nu aşteptăm nimic de la stat". Se vede, el a avut grijă de el! Şi nu-i merge rău deloc! Dar nu toţi 21 de milioane de români au statul la picioare şi pot băga mâna până la cot în visteria lui. Aşa că bagă-ţi sfaturile în cur, canalie! Pentru tine viaţa e o perpetuă sărbătoare. Pentru cei mai mulţi, un chin. Aşa că, sictir, jigodie!

PS: şi totuşi, cine plăteşte chefurile de la Cireşica? Pentru că onor soţia sa e casnică, iar el îşi donează salariul. Cel puţin în teorie... 

3 comentarii:

Eugen spunea...

Cică are bani puşi la ciorap...
Citez din memorie: "Uitaţi-vă la declaraţia mea de avere să vedeţi că îmi permit". Adică îşi permite să doneze leafa, asta voia să zică.

Karakas spunea...

E un idiot, realmente. Igonora pe cei care nu pot sa aibe grija de ei, oameni cu disabilitati, copii saraci care nu au ce minca...nu am cuvinte, si nu vreau sa injur. Ca si Ceausescu, care spunea despre frigul din casa romanilor: "sa mai puna un cojoc pe ei, statul nu are bani sa va dea energie termica".

Ce sa mai spui, daca tot il imita, are sanse mari sa sfirseasca in mod similar.

Isi bate joc de romani...

ama spunea...

Karakas
Unde nu da Dumnezeu !!!
Doar ca eu nu cred.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...