joi, 23 septembrie 2010

O vizită la psihopupu cu Pulimea Sa



Pulimea Ta, te dovedeşti, o dată în plus, un imbecil cu spume! Banii ăia de care zici tu că i-ar da boc PSD sunt bani publici, pe care Guvernul TREBUIE să-i aloce pentru dezvoltarea teritoriului. Faptul că piticul care te linge în cur foloseşte aceşti bani după cum vrea muşchii lui ar trebui să te oblige să-l tragi de urechi, în calitatea, dubioasă, de Preşedinte al României. Banii ăia, imbecilule, sunt destinaţi TUTUROR locuitorilor din oraşele şi comunele conduse de primari PSD aleşi. Interzicându-i lui boc să aplice Legea Finanţelor Publice şi pe cea a Bugetului de Stat, pedepseşti colectiv comunităţi întregi şi discriminezi oameni după culoarea politică a primarilor. Dacă eşti atât de principial, jigodie, de ce nu protestezi şi la vestea asta: primăriile din Cluj au primit cei mai mulţi bani din fondul de rezervă al Guvernului. Iar în 2009 70% din banii din fondul de rezervă al Guvernului au mers la primarii PDL. Şi asta o spune o oficină portocalie, IPP.



Nu-i aşa că a vorbit alcoolul din tine? Sau aşa gândeşti, de fapt? Tu eşti Dumnezeu pe Pământ, împarţi dreptatea, ai drept de viaţă şi de moarte asupra oamenilor! O vizită la psihopupu nu faci tu?   

2 comentarii:

Goos spunea...

Ceausescu a fost mic copil pe langa dictachiorul Basinescu.
Chiormaliul betiv si securist, de o rautate si sete de putere care le depasesc cu mult pe ale lui Ceasca, dovedeste pe zi ce trece un dispret profund fata de "poporul" pe care il tot invoca inainte de alegeri, cand avea morcovul infipt bine, stiind ca-l asteapta puscaria daca nu se "realege".
Mitocanul asta betiv si securist a reusit performanta incredibila sa prosteasca peste 4 milioane de fraieri (ca aproape 1 milion de voturi a furat cu autobuzele si STS-ul).Acum se pare ca s-a lamurit si prostimea care l-a votat ce imbecilitate a facut, dar e prea tarziu, din cauza lor trebuie sa suportam inca mult si bine regimul antinational si de infometare al dictachiorului.
Scarnavia asta obsedata de putere n-o sa plece de buna voie nici la expirarea acestui mandat, ci va trebui scos la fel ca Ceausescu, ca un sobolan si trimis pe mare cu Vuittonista lui si cu toata gasca de lipitori portocalii.

Karakas spunea...

Romania a devenit o kleptocratie sub conducerea mincinoasa si inapta a acestei puteri. O tara care se scufunda in mizeria cu care este improscata zilnic, de sus in jos.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...