sâmbătă, 25 septembrie 2010

Iar vrea pula lui ceva



Pulimea Sa a renunţat la protecţia Poliţiei Rutiere şi a Jandarmeriei. E oficial, a confirmat purtătorul de tăceri al Cotrocenilor. Dar asta e numai partea de ţâfnă. Partea de ticăloşie este reprezentată de represaliile împotriva participanţilor la miting, declanşate de Blaga, la ordinul lui, sau din lipsa de şiră a spinării  a ministrului de Interne. 


băsescu se joacă deja cu focul în depozitul de praf de puşcă. Nu mai vorbim de raţionalitate în acest gest. Umilirea poliţiştilor nu e o dovadă de inteligenţă. Ruperea lucrătorilor de poliţie de ierarhie este de multă vreme o realitate. Nu cred că poliţiştii sunt îngeraşi, departe de mine gândul. Dar nu sunt toţi nişte ticăloşi, şpăgari şi nesimţiţi. Au intrat în Poliţie cu gândul de a-şi face o carieră într-un domeniu care oferă două lucruri importante într-o societate dusă cu pluta: stabilitate şi predictibilitate. Şi-au asumat nişte costuri, care acum se dovedesc practic insuportabile.

M-aş fi băşicat şi eu, să fi fost în locul Pulimii Sale, dacă mi-ar fi strigat "ieşi afară, jigodie ordinară". Nu sunt ipocrit. Nu spun că nu i-aş fi băgat, la rândul meu, în pizda mă-sii. Dar nu aş fi mers mai departe, ba, mai mult, i-aş fi primit şi aş fi ascultat ce au de zis. Pentru că la nervi zicem orice, doar că Preşedintele României NU are voie să facă public astfel de gesturi.


Încă o instituţie cade victimă umorilor Pulimii Sale. Un stat nu poate funcţiona după cum vrea pula unuia sau altuia. Riscurile de securitate sunt prea mari. Nu te poţi război cu statul, doar pentru că tu, cel din fruntea lui, ai coada prea sensibilă.

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Ei, mai are-un pic si devine Ceausescu, ca si ala era pazit de trupele lui speciale, exclusively his. Secu' rules the undergrounds, si pentru aia care mai pot fi luati prin surprindere, o sa ruleze si la suprafata, in vazul tuturor, pe fata. De-acum incolo n-o sa se mai fereasca Voda sa spuna cu gura mare da!, am serviciile MELE. Enjoy.

Fluieratorul spunea...

Na, ca renunta si Boc! Cum e turcu' si pistolu'...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...