joi, 23 septembrie 2010

Când intră Anastase la pârnaie?




Mordechai ne dă, pe post de leapşă, o întrebare: când intră Anastase la pârnaie? Sunt 100% de acord cu el: este întrebarea pe care toţi trebuie s-o punem oranjugatilor, pe unde îi prindem. Ce fac politicienii, e treaba lor. Dar e prea mult, pentru orice om normal şi cu bun-simţ, să suporte tupeul tutei ăsteia ordinare, care ne-a sfidat cu neruşinare, pentru că are convingerea imunităţii şi impunităţii. Aşadar, când intră Anastase la pârnaie?

2 comentarii:

Anonim spunea...

femeile pot face orice pt ca nu se va intimpla nimic. n-ai auzit ce-au spus tatucii de la e.u. ca vor din ce in ce mai multe femei peste tot? cind ma duc prin birouri indiferent de institutii vad peste tot numai femei. in ultimul timp ma intreb oare unde sint barbatii?!

Anonim spunea...

si stai sa vezi ca dupa taranul de acum precis va pun o femeie presedinta ca sa va saturati! femeile din ziua de astazi sint catastrofale si o sa ajungeti sa-l plingeti pe asta de acum.ai sa vezi!nu conteaza ce alegeti voi pt ca nicaeri nu conteaza ce vrea multimea.e numai circ pt ca asa-i in democratia barbarilor vestici.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...