joi, 10 martie 2011

Pure beauty



Ştiu, sunt un ticălos, un trădător de ţară, un comunist odios. Dar nu e vina mea! Beranger m-a trimis la fotografiile astea superbe, care ilustrează frumuseţile Rusiei sălbatice. Sunt multe, din două rezervaţii din Kamchatka.  Şi-ţi taie răsuflarea!


Aşadar, e rost de un serial. Pe celălalt blog, ca de obicei, şi mai multe fotografii. Bucuraţi-vă de frumuseţe în stare pură!

5 comentarii:

Dan@Trenduri spunea...

Daca te pasioneaza, da un ochi pe blogul English Russia. O sa gasesti o groaza de fotografii care-ti taie rasuflarea si informatii mai mult decat interesante.

Constantin Gheorghe spunea...

Dan, mulţumesc, de acolo le-am luat! Este un blog extrem de interesant. Şi oferă o imagine mult mai complexă asupra Rusiei. Sursa o menţionase Beranger, eu mă grăbeam şi nu am mai pus linkul.

Niels Schmecker spunea...

Subscriu, Rusia este o tara splendida, nu numai ca peisaje, ci si ca arhitectura, ba chiar si... capital uman. Multumesc pentru link, ma duc sa-mi scald un pic sufletelu' in splendori. Chiar daca am si trecut candva pe acolo, acum parca am alti ochi, mai... putin crucisi! :)

Anonim spunea...

la romani chestia cu rusia si comunismul a devenit o boala nevindecabila. inca una in plus....

xy

Dan@Trenduri spunea...

Mai ai si aici un blog la fel de interesant, din pacate in rusa. Vizionare placuta! :-))

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...