sâmbătă, 12 martie 2011

Nimic despre nimic!Prieteni, nu am chef să scriu despre politică. Pentru că şi azi a fost una dintre acele zile pline de tot felul de non-evenimente. Pe cine interesează gigelul pus de PDL şef peste portocaliii de la malul mării? Aţi auzit de el? Vă schimbă acest eveniment epocal viaţa? Şi atunci, de ce v-ar păsa?


Sigur, boc a fost fluierat la Constanţa. Ei, şi? Îl doare el în cur de fluierături. Are alte apăsări. Şefia PDL s-a dus pulii de pomană. Blaga se prezintă tot mai insistent în poziţie de viitor vătaf peste slugile lui băsescu. Premier poate o mai sta, dar va fi mai stingher şi mai inutil ca oricând. La partid va dicta altcineva, şi formal, că până acum el n-a însemnat cine ştie ce în fruntea PDL. Iar la Palatul Victoria ordinele vin de la guvernul condus la Cotroceni de Pulimea Sa.


Şi dacă vine Blaga în fruntea PDL, o s-o duceţi voi mai bine? Nu, au să fure ei mai bine, mai organizat, mai cu metodă. boc era ageamiu în materie(acum, eu sper că nu mă contrazice boc şi o să aflu cu surprindere că a fost tatăl hoţilor!), ăştia ai lui Blaga sunt profesionişti. 


Delirurile justiţiare ale Monicuţei nu mă interesează. Asta a rămas cu ce a învăţat ea în procuratura ceauşistă. Atâta ştie, atâta face. Nu cred că dacă pleacă Voiculescu din funcţia de vice la Senat o să dea boc bugetarilor banii înapoi, ăia furaţi din condei cu noua lege a salarizării. La fel cum nu mă interesează delirurile unui ministru al muncii care se comportă ca un patron cretin, ceea ce şi este.


Şi de ce m-ar interesa măcelul intern din PSD? Au băieţii ăştia o vocaţie sinucigaşă, ceva de speriat! Dar dacă tot vor s-o facă, să nu mai întindă pelteaua! S-o facă scurt, să nu se mai chinuie!


De ce m-ar interesa ăia din PNL? Patriciu face cursul scurt de neo-liberalism cu Antonescu, alţii mârâie pe la colţuri, le pute alianţa cu PSD. Ei sunt de "dreapta", soro! 


Aşadar o dau pe poze. Măcar nu-mi mai solicit neuronul!  

Niciun comentariu:

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...