sâmbătă, 12 martie 2011

Nimic despre nimic!



Prieteni, nu am chef să scriu despre politică. Pentru că şi azi a fost una dintre acele zile pline de tot felul de non-evenimente. Pe cine interesează gigelul pus de PDL şef peste portocaliii de la malul mării? Aţi auzit de el? Vă schimbă acest eveniment epocal viaţa? Şi atunci, de ce v-ar păsa?


Sigur, boc a fost fluierat la Constanţa. Ei, şi? Îl doare el în cur de fluierături. Are alte apăsări. Şefia PDL s-a dus pulii de pomană. Blaga se prezintă tot mai insistent în poziţie de viitor vătaf peste slugile lui băsescu. Premier poate o mai sta, dar va fi mai stingher şi mai inutil ca oricând. La partid va dicta altcineva, şi formal, că până acum el n-a însemnat cine ştie ce în fruntea PDL. Iar la Palatul Victoria ordinele vin de la guvernul condus la Cotroceni de Pulimea Sa.


Şi dacă vine Blaga în fruntea PDL, o s-o duceţi voi mai bine? Nu, au să fure ei mai bine, mai organizat, mai cu metodă. boc era ageamiu în materie(acum, eu sper că nu mă contrazice boc şi o să aflu cu surprindere că a fost tatăl hoţilor!), ăştia ai lui Blaga sunt profesionişti. 


Delirurile justiţiare ale Monicuţei nu mă interesează. Asta a rămas cu ce a învăţat ea în procuratura ceauşistă. Atâta ştie, atâta face. Nu cred că dacă pleacă Voiculescu din funcţia de vice la Senat o să dea boc bugetarilor banii înapoi, ăia furaţi din condei cu noua lege a salarizării. La fel cum nu mă interesează delirurile unui ministru al muncii care se comportă ca un patron cretin, ceea ce şi este.


Şi de ce m-ar interesa măcelul intern din PSD? Au băieţii ăştia o vocaţie sinucigaşă, ceva de speriat! Dar dacă tot vor s-o facă, să nu mai întindă pelteaua! S-o facă scurt, să nu se mai chinuie!


De ce m-ar interesa ăia din PNL? Patriciu face cursul scurt de neo-liberalism cu Antonescu, alţii mârâie pe la colţuri, le pute alianţa cu PSD. Ei sunt de "dreapta", soro! 


Aşadar o dau pe poze. Măcar nu-mi mai solicit neuronul!  

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...