joi, 10 martie 2011

Reformă morală, ce pizda mă-sii!



Die Moral, Ludvik Glazer-Naude


Mişto ţara în care trăim! Şi plină de logică! Aşadar, "colaboratorii" Securităţii, înţelegând prin asta şi delatori ordinari, oameni care au făcut mult rău semenilor lor, mai ales în anii '50-'60, dar şi oameni care, prin natura meseriei lor, sau a capacităţii de a pătrunde în anumite medii, interzise altfel ofiţerilor de informaţii, au cules informaţii despre lucruri care nu au legătură cu încălcarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti(contra-spionaj sau contra-terorism, spre pildă, sau furtul de tehnologii, spionajul economic, agenţi de influenţare), sunt demascaţi la grămadă, unii dintre ei linşaţi mediatic, din pricina unor stupide jocuri de putere.


În ăst timp foştii securişti cu normă întreagă, cu stele pe umăr şi morţi la activ, care au torturat, au umilit, au încălcat drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, sunt bine-mersi. Pensii barosane, trai pe vătrai, pe banii noştri! Ba pe unii îi şi decorează traian băsescu, îi înaintează în grad, sau au funcţii de demnitate publică. 


Care va să zică reformă morală, ce pizda mă-sii! 


PS: postul ăsta nu are legătură cu Dan Voiculescu, Mona Muscă, traian băsescu şi alţii ca ei.   

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...