joi, 10 martie 2011

Pure beautyŞtiu, sunt un ticălos, un trădător de ţară, un comunist odios. Dar nu e vina mea! Beranger m-a trimis la fotografiile astea superbe, care ilustrează frumuseţile Rusiei sălbatice. Sunt multe, din două rezervaţii din Kamchatka.  Şi-ţi taie răsuflarea!


Aşadar, e rost de un serial. Pe celălalt blog, ca de obicei, şi mai multe fotografii. Bucuraţi-vă de frumuseţe în stare pură!

5 comentarii:

Dan@Trenduri spunea...

Daca te pasioneaza, da un ochi pe blogul English Russia. O sa gasesti o groaza de fotografii care-ti taie rasuflarea si informatii mai mult decat interesante.

Constantin Gheorghe spunea...

Dan, mulţumesc, de acolo le-am luat! Este un blog extrem de interesant. Şi oferă o imagine mult mai complexă asupra Rusiei. Sursa o menţionase Beranger, eu mă grăbeam şi nu am mai pus linkul.

Niels Schmecker spunea...

Subscriu, Rusia este o tara splendida, nu numai ca peisaje, ci si ca arhitectura, ba chiar si... capital uman. Multumesc pentru link, ma duc sa-mi scald un pic sufletelu' in splendori. Chiar daca am si trecut candva pe acolo, acum parca am alti ochi, mai... putin crucisi! :)

Anonim spunea...

la romani chestia cu rusia si comunismul a devenit o boala nevindecabila. inca una in plus....

xy

Dan@Trenduri spunea...

Mai ai si aici un blog la fel de interesant, din pacate in rusa. Vizionare placuta! :-))

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...