duminică, 13 martie 2011

Circ fără pâineCe ne dă Guvernul nouă...

Ca să marcheze ieşirea din recesiune, Pulimea Sa pune de-o criză politică. Îl vrea dus de la Palatul Victoria pe boc. De ce, doar el o ştie. La paranghelia fantastico-politică de la Vila Lac 1 se discută demisia lui boc din fruntea guvernului, candidatura lui la preşedinţia PDL, şi inevitabila dorinţă a lui băsescu de schimbare a Constituţiei. Oricum conţinutul schimbărilor nici nu mai contează, ele ţinând de logica "aşa vrea pula mea!"  Sigur că nu se va schimba nimic, că nu-ţi poţi angaja răspunderea pe schimbarea Constituţiei! Dar nu strică să le mai dai proştilor ceva de mestecat. Virtual, că cartoful a ajuns ca caviarul, scuzaţi cacafoniile!


Tot răul spre mai bine, mai ales dacă învinge Blaga: o ia peste bot Fecioara din Pleşcoi, care a făcut o alegere greşită. Părerea mea! Dar şi aşa, tot în foame vom fi. Drept pentru care sictir, jigodiilor! Mai  guvernaţi şi pentru noi, nu doar pentru voi!    

Niciun comentariu:

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...