miercuri, 23 martie 2011

Occidentul şi IslamulDe aici.

4 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Foarte faine pozele. Am fost si sint fan "Lonely Planet" & Co., si cred ca mi s-ar fi potrivit meseria de globe-trotter la ei, sau de fotograf pentru National Geographic. Sau sa fi fost eu Michael Palin sau David Attenborough in persoana. :) Podisul Altai e un loc sub soare pe care l-as vizita cu placere pentru un timp mai indelungat. Sint incintat ca exista oameni pe lume care nu sint si nu traiesc ca noi, "occidentalii" (fake sau genuine, cum vreti s-o luati).

Karakas spunea...

Statuia aia in poza banuiesc ca e Lenin. Vin unii isi pun statui, vin altii, isi pun baze militare, dar oamenii aia sunt neschimbati de secole. Sa ma scuteasca cu timpenia cu democratia in orice parte a lumii. E o lume pe care fie nu o inteleg fie nu vor sa o inteleaga. Oricare ar fi ipostaza, nu pot sa-i cucereasca pe toti.

PS: merci de link, super pozele.

vgeorgicas spunea...

O manifestare ordonata...

shakuka spunea...

@Karakas:
rugaciunea in grup e foarte puternica..care printre altele ajuta si la intarirea relatiilor intre membrii comunitatii, si de aici comunitatile de musulmani sunt foarte stranse.
desigur n-ai sa vezi astfel de rugaciune in grup la romanii "democrati" sau ce-or fi ei,in care fiecare e preocupat doar de propria persoana si mai degraba isi dau in cap decat sa se ajute.

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...