joi, 10 martie 2011

Propuneri pentru statuia lui bocEste clar: boc merită o statuie!   O spune Sebastian Lăzăroiu(aplauze, urale, scandări de mamă!): "Întrebat dacă premierul ar trebui să demisioneze din PDL, în contextul în care a produs prejudicii de imagine partidului prin măsurile luate de Executiv, Lăzăroiu a răspuns: "Ar însemna să admită partidul şi domnul Boc că ce au făcut până acum e greşit, ceea ce ar fi o nebunie, pentru că, totuşi, ei au luat România de la un deficit de aproape 10% în ianuarie 2010 şi au adus-o la un deficit de 6,5%, iar anul acesta ne îndreptăm spre un 4,4. Deci, cine reuşeşte să echilibreze într-o perioadă atât de scurtă bugetul nu cred că ar trebui să-şi dea demisia din partid, ar trebui să fie declarat erou, după părerea mea, pentru că asta s-a întâmplat. Cu sacrificii mari. În special premierul. Partidul nu a fost tocmai solidar cu premierul, dar premierul a tras după el şi, împreună cu preşedintele, au tras tot poporul după ei, cu forţă".


E cazul unui concurs pe această temă. Eu am o propunere, o vedeţi mai sus. Proiectul este gata deja, macheta se află pe drum spre locul unde va fi turnată în bronz. Aveţi ceva împotrivă? Aveţi alte propuneri? Şi să-i acordăm şi "Ordinul Naţional "Trecerea prin Izmene", cu jartieră şi tanga "Victoria's Secret".Aveţi şi o statuie deja turnată în bronz, pentru a vă face o idee despre monument. A, uitam: unde plasăm statuia? În faţa Palatului Victoria?


PS: se pare că ăsta ar reprezenta mai bine personajul.


4 comentarii:

Anonim spunea...

mortale pozele!!!
ultima este reprezentativa pt capitalismul vestic si istoria lor plina de "succesuri".

incognito spunea...

Prima poza l-ar putea reprezenta pe Traian cel Javra Ordinara. Boc nu e decat un prezervativ foarte rezistent si refolosibil - proprietatea violatorului de neam romanesc.

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/03/poveste-de-lazaroi.html

ameţitul spunea...

nu-nu-nu...
chiar nu înţeleg cum de vă puteţi gândi la aşa ceva!!!
sunt muuult prea mari, chiar şi a treia :)
statueta lui trebuie să fie un pion de la Piticot. pe lângă statură, i-ar reflecta şi personalitatea.

Anonim spunea...

Ultima poza, este cu crini, sau are multe "pontzi", de stanga?

Cum au devenit SUA noul Imperiu al Răului.

Exemplu de analfabetism politic, de rea-credință și de aroganță occidentală: ”U.S. President Joe Biden and Chinese leader Xi Jinping just co...