joi, 10 martie 2011

Propuneri pentru statuia lui boc



Este clar: boc merită o statuie!   O spune Sebastian Lăzăroiu(aplauze, urale, scandări de mamă!): "Întrebat dacă premierul ar trebui să demisioneze din PDL, în contextul în care a produs prejudicii de imagine partidului prin măsurile luate de Executiv, Lăzăroiu a răspuns: "Ar însemna să admită partidul şi domnul Boc că ce au făcut până acum e greşit, ceea ce ar fi o nebunie, pentru că, totuşi, ei au luat România de la un deficit de aproape 10% în ianuarie 2010 şi au adus-o la un deficit de 6,5%, iar anul acesta ne îndreptăm spre un 4,4. Deci, cine reuşeşte să echilibreze într-o perioadă atât de scurtă bugetul nu cred că ar trebui să-şi dea demisia din partid, ar trebui să fie declarat erou, după părerea mea, pentru că asta s-a întâmplat. Cu sacrificii mari. În special premierul. Partidul nu a fost tocmai solidar cu premierul, dar premierul a tras după el şi, împreună cu preşedintele, au tras tot poporul după ei, cu forţă".


E cazul unui concurs pe această temă. Eu am o propunere, o vedeţi mai sus. Proiectul este gata deja, macheta se află pe drum spre locul unde va fi turnată în bronz. Aveţi ceva împotrivă? Aveţi alte propuneri? Şi să-i acordăm şi "Ordinul Naţional "Trecerea prin Izmene", cu jartieră şi tanga "Victoria's Secret".



Aveţi şi o statuie deja turnată în bronz, pentru a vă face o idee despre monument. A, uitam: unde plasăm statuia? În faţa Palatului Victoria?


PS: se pare că ăsta ar reprezenta mai bine personajul.


4 comentarii:

Anonim spunea...

mortale pozele!!!
ultima este reprezentativa pt capitalismul vestic si istoria lor plina de "succesuri".

incognito spunea...

Prima poza l-ar putea reprezenta pe Traian cel Javra Ordinara. Boc nu e decat un prezervativ foarte rezistent si refolosibil - proprietatea violatorului de neam romanesc.

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/03/poveste-de-lazaroi.html

ameţitul spunea...

nu-nu-nu...
chiar nu înţeleg cum de vă puteţi gândi la aşa ceva!!!
sunt muuult prea mari, chiar şi a treia :)
statueta lui trebuie să fie un pion de la Piticot. pe lângă statură, i-ar reflecta şi personalitatea.

Anonim spunea...

Ultima poza, este cu crini, sau are multe "pontzi", de stanga?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...