luni, 28 martie 2011

Abjecţia, ca stare naturală



Cât de prost poate fi Turcan? Vrând să "corecteze" o scurgere din documentele WikiLeaks, publică din stenograma unei şedinţe pe probleme de justiţie, din 2009, unde băsescu spune, cu subiect şi predicat: "Aceste dosare au fost la mine si eu le-am avizat pentru inceperea urmaririi penale si pot sa va spun ce era acolo, ca sa vedeti cat sunt de politice. Era plangerea lui Sergiu Sechelariu ca i-a dat spaga lui Adrian Nastase. Era plangerea doamnei care a fost inspector la Inspectoratul in Constructii, care si ea spunea ca pentru a fi numita a trebuit sa faca nu stiu ce. Era plangerea consulului sau declaratia consulului de la Beijing, care spunea cum domnul Adrian Nastase i-a dat 500 de mii de dolari ca sa cumpere mobilier. Si pe urma era iarasi declaratia lui Sergiu Sechelariu cu containerele din China au venit la Bacau...Politic, nepolitic, doar daca vi l-ati facut in acelasi partid. Ca domnul Sergiu Sechelariu a fost membru PSD, dansul a initiat plangerea, doamna de la Inspectoratul in Constructii a fost de la PSD, dansa a facut plangere. Consulul era numit de primul-ministru, la Beijing, deci consulii nu se numesc de presedinte, deci nu domnul Iliescu l-a numit, ci l-a numit primul-ministru. Omul asta a scris ce a trebuit. Dosarele astea au fost la mine. Deci de unde le scoateti politice? Chiar este o chestie de eleganta. Eu am aici acest dosar. Prima data cand mai aud ca dosarele lui Adrian Nastase sunt politice le fac publice ca sa ne linistim odata cu minciuna asta. V-ati facut voi de la PSD dosare unii la altii si tipati toata ziua ca e vinovat Daniel Morar si Traian Basescu"


Acele dosare NU trebuia să fie la băsescu! Nu avea de ce să reţină copii după ele! El trebuia să aprobe un Referat, făcut de nenea ăla, Diaconu, consilier la Cotroceni, şeful Comisiei care se ocupă de aşa ceva.

Crezând că-l ajută, Turcan l-a vârât şi mai tare în rahat! Dar ce mai contează! Oricum nu mai interesează pe nimeni. Ne-am obişnuit cu abjecţia lui băsescu, ne-ar lipsi, dacă s-ar schimba.

4 comentarii:

Karakas spunea...

Ehehe, cind turma spala urma...ramin multe pete de kakao

Fluieratorul spunea...

M-am mirat in public la vremea respectiva. Basescu e probabil mai "captusit" cu dosare de santaj decit CV Tudor sau Sorin Rosca Stanescu, latraii traditionali, si nu i se pare anormal sa vorbeasca despre dosarele din sertarul lui in public... Daca ar fi Fluieras Mitica, adica eu, nici n-ar conta, dar e presedintele tarii...

Mare kko si ambasadorul SUA care nu comenteaza, mustacind, pentru ca telegramele vorbesc de la sine. Daca ar fi avut singe in circulatie, statul roman trebuia sa-l trimita pe prost pachet acasa, sa trimita americanii pe unul care macar sa nu dea impresia ca ne considera fiinte subumane. Un insolent.

Iulian spunea...

Oameni buni,

va rog faceti un minim efort si intrati pe site-ul international wikileaks. Dati pe google sau la http://213.251.145.96/tag/RO_0.html

Oamenii au sortat telegramele dupa emitent si dupa tara mentionata.
La cele 5(!) despre Romania nu veti gasi nimic din ce s-a vehiculat pe la noi in ultimele zile.

Atentie si la faptul ca "sursa" de la noi e "wikileaks.ro", care nu e tot una cu wikileaks international.

Fluieratorul spunea...

Oooo! "Proiectul Wikileaks Romania este initiat de un grup de intelectuali din Romania, fosti si actuali membrii ai "Agentiei Enigma", pentru a va pune la curent cu cele mai credibile informatii despre Conspiratia Mondiala si pericolele care pandesc omenirea in aceasta perioada, precum si cu pericolele care pandesc Romania.
Wikileaks Romania este site partener WikiLeaks.uk si parte a Proiectului LUCID 666 fiind un portal de unde puteti accesa rapid linkurile celor mai importante siteuri care trateaza problema Conspiratiei Mondiale, un portal unde aveti cele mai noi informatii despre Conspiratia Satanica."

Poc si zdrang!

Si mai are pe prima pagina si povestea lui Silviu Craescu, neica nimeni in persoana, care spera sa iasa si el din fundul mediocritatii pina, hat, la suprafata ei, cu asta...

Pleoshk!

Ma gindeam eu ca asta e o questie cam ridiculoasa, dar numai acum imi dau seama care e gradul de penibil despre care vorbim... Probabil ca sint citeva pretexte clare, si povestile ies plauzibile fara eforturi de imaginatie deosebite, cunoscind imbecilitatea si cretinatatea alesilor.

La noi si Wikileaks se ineaca in ridicol...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...