joi, 31 martie 2011

La ieşirea din recesiune





PS: Ieşirea din recesiune le-a adus un cadou celor din educaţie: s-au lins pe bot de majorările de salarii obţinute în instanţă. Guvernul boc se pregăteşte să-şi asume desfiinţarea justiţiei, prin refuzul instituţionalizat de a respecta deciziile ei. Decizii luate nu că-i plac judecătorului ochii dascălilor, ci pentru că EXISTA o lege în materie de drepturi salariale.


Aşadar din vreo trei sute de mii de piepturi se înalţă, suavă, o Odă a Bucuriei!  Dar şi-o merită! Cine se înghesuia să-l voteze pe băsescu? Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!  

Un comentariu:

Cosmin spunea...

De unde pana unde iesire din recesiune? Doar pentru ca niste oarecare au schimbat modul de raportare? Raportarea se face la trimestrul corespunzator din anul anterior nu la cel precedent. Trimestrul 4 din 2010 a fost sub cel din 2009. Deci, iesirea din recesiune se amana pana dupa 1 iulie!
Gunoiul clujean parca era ceva profesoras de drept constitutional. Principialitatea ardeleneasca e cam ca proverbul: e sublima dar lipseste cu desavarsire. Vierme vertebrat e un nonsens, ca si alaturarea primelor doua cuvinte din fraza anterioara.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...