joi, 14 ianuarie 2010

Un prost fudul

Dacă se mai îndoia cineva că Boc este ridicol, tâmpeniile spuse de el azi în Parlament au înlăturat orice dubiu. "Pornind de la premisa ca nu suntem sub presiunea logicii electorale si vrem cu totii sa dam Romaniei un buget care sa dea practic speranta fiecarui cetatean roman, ca sa putem plati incepand de maine salarii si pensii, e nevoie ca bugetul sa fie aprobat in forma supusa".
Păi, Bugetul ăla cretin este construit aşa tocmai pentru că nu mai există nicio speranţă că salariile şi pensiile, în forma lor actuală, mai pot fi plătite. De aceea vor fi daţi afară sute de mii de oameni din sectorul bugetar, de aia se impozitează pensiile, de aia se inventează noi taxe şi impozite, şi, în general, de aia o să ne ia dracu' pe toţi în 2010!
Şi atunci, despre ce speranţă poate fi vorba aici? A, că nişte oranjgutani, care au contribuit din gros la campania lui Pulea Vodă au nu speranţa, ci certitudinea că investiţia a meritat şi profitul va fi gros, şi el va veni din afaceri cu statul, nu se îndoieşte nimeni. Dar ce poate spera omul de rând? Nimic! Pentru că nu e de sperat nimic! Tocmai pentru faptul că nu suntem în an electoral, ci în an de decont electoral, cum spuneam. Acum doar sponsorii puterii se bucură.
Decât să debiteze prostii cu aerul marţial al liderului care "face istorie", Boc ar face bine să tacă şi să-şi vadă de "cariera" lui de pupincurist. Domeniu în care excelează, poate singurul. În rest e un prost arogant şi nesimţit. Adică un prost fudul...

Un comentariu:

Unknown spunea...

Sal vreau sa fac schimb de link sau banner siteu meu este www.t9stiri.blogspot.com
adresa de mail: rootradio@yahoo.com

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...